Je kan Mars weer leefbaar maken!

20-10-2018
door Matthias Kortleven

De Nederlandse versie van Terraforming Mars is weer verkrijgbaar! Ontdek nu zelf waarom voor dit spel vrijwel meteen een herdruk nodig was.

Kun jij overleven in Discover: Lands Unknown?

19-10-2018
door Matthias Kortleven

Je wordt wakker in de wildernis en een dier huilt in de verte. Je hebt geen idee hoe je hier gekomen bent, maar het antwoord op jouw vragen moet wachten tot je eerst ervoor gezorgd hebt dat je kunt overleven in Discover: Lands Unknown.

Jullie avontuur is helemaal uniek, want geen enkel exemplaar van Discover: Lands Unknown bevat exact dezelfde mix van karakters, omgevingen, voorwerpen, vijanden en verhaallijnen.

7 Wonders uitbreiding aan de horizon!

19-10-2018
door Matthias Kortleven

Kies het ruime sop met deze Armada uitbreiding voor 7 Wonders.

Nog meer nieuwe spellen van 999 Games

19-10-2018
door Matthias Kortleven

De Nocturne uitbreiding voor Dominion is nu ook in het Nederlands verschenen.

De Catan Big Box Jubileumeditie bevat het basisspel, de uitbreiding voor 5 en 6 spelers, de scenario’s 'Beste Vrienden', 'Helpers van Catan', 'Mallorca' en 'New York' en een code voor Catan Universe voor een heel aantrekkelijke prijs.

Alle bevers verzamelen! Wie lokt de meeste en beste bevers naar zijn burcht in Beverclan?

Vanaf nu kun je onze producten beoordelen!

18-10-2018
door Matthias Kortleven

Vanaf nu is het mogelijk om onze producten te beoordelen en beoordelingen van anderen te lezen. We hopen dat jullie hiermee in de toekomst nog een beter geïnformeerde keuze kunnen maken, maar uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen als jouw vragen niet beantwoord zijn na het lezen van de omschrijving en de beoordelingen.

Breid jouw legioenen uit!

18-10-2018
door Matthias Kortleven

Ben jij klaar voor nog meer Smash Up?

15-10-2018
door Martha Stadlander

De Bigger Geekier Box is ideaal voor de echte Smash Up fan die alles van het spel heeft. Deze handige opbergdoos heeft namelijk ruimte voor het originele spel en alle (toekomstige) uitbreidingen, zelfs als je alle kaarten in hoesjes hebt! De doos bevat tevens de Geek en All-Stars facties, handige dividers, een hersluitbaar doosje voor jouw tokens en een enkel regelboek dat alle regels verzamelt tot en met de Oops. You Did It Again uitbreiding.

In dit geval maakt geld wel gelukkig...

10-10-2018
door Martha Stadlander

Verfraai jouw spellen met onze nieuwe, kwalitatief hoogwaardige metalen munten.

De strijd onder water wordt nu nog spannender!

10-10-2018
door Martha Stadlander

De Upgrade pack voor Captain Sonar voegt 5 nieuwe scenario's, 2 nieuwe wapens en nieuwe manieren om de rollen van kapitein en verbindingsofficier te spelen toe.