Veel nieuwe spellen van White Goblin Games!

21-09-2018
door Matthias Kortleven

Rond deze tijd van het jaar brengt White Goblin Games traditiegetrouw veel nieuwe spellen uit en dat is dit jaar gelukkig niet anders!

In Professor Evil en de Toren van Tijd heeft een gestoorde professor een aantal kostbare schatten gestolen, zoals de Mona Lisa en de Steen van Rosetta. Kun jij samen met andere avonturiers de schatten redden uit zijn goed beveiligde kasteel voordat hij ze in zijn kluis opbergt?

Er is een aanslag gepleegd op het Britse parlement! De bewijzen zijn schaars en Scotland Yard tast in het duister. Slechts één kan helpen: Sherlock Holmes. Professor Moriarty is echter op de achtergrond ijverig bezig om de sporen te wissen. Lost Holmes de zaak op of komt Moriarty er mee weg in Holmes: Sherlock vs Moriarty?

De Fast Forward reeks is uitgebreid met het spannende Jackpot. Bij alle spellen in deze reeks hoef je niet vooraf de regels te lezen, maar kun je direct beginnen. Tijdens het spel worden gaandeweg steeds nieuwe concepten geïntroduceerd waardoor je spelenderwijs het volledige spel leert en het spel telkens weer anders is.

Machi Koro: Nacht bevat een selectie van de kaarten uit het oorspronkelijke basisspel en de uitbreidingen om de optimale Machi Koro ervaring te geven!

Nieuwe tijdreizen zijn mogelijk!

20-09-2018
door Matthias Kortleven

Vier T.I.M.E. Agenten zijn in het Caribische gebied van de 17e eeuw verdwenen. Hebben jij en jouw teamgenoten goede zeebenen en zijn jullie even geslepen als piraten? Ontdek het in nieuwe T.I.M.E. Stories avontuur: Brotherhood of the Coast. Wil je weten wat hieraan vooraf gegaan is? Speel dan het korte introductieavontuur Santo Tomás de Aquino.

Keyforge nu voor te bestellen!

19-09-2018
door Matthias Kortleven

In Keyforge is elk deck is volledig uniek ten opzichte van de andere decks en je mag de decks niet wijzigen. Hierdoor wordt je telkens uitgedaagd om de beste combinaties in jouw deck te vinden en op de juiste manier in te zetten tegen het unieke deck van de tegenstander. Weet jij het beste uit deze wereld met oneindige mogelijkheden te halen?

Kun jij overleven in Fallout: Wasteland Warfare​?

17-09-2018
door Matthias Kortleven

Na de grote oorlog van 2077 is de wereld veranderd in een kaal niemandsland en jij moet zien te overleven door een hechte groep samen te stellen uit de verschillende facties en iconische karakters van Fallout: Wasteland Warfare.

X-Wing 2.0 is gelanceerd!

17-09-2018
door Matthias Kortleven

De starter, conversie kits en eerste wave van X-Wing 2.0 is inmiddels uitgeleverd en we hebben al veel positieve reacties ontvangen. Kijk snel waarom dit spel al jaren één van de populairste spellen in onze winkel is.

Nieuwe uitbreidingen voor Sword & Sorcery!

16-09-2018
door Matthias Kortleven

Het openen van een demonische poort brengt chaos en verderf naar Sword & Sorcery! Kunnen de nieuwe helden de helden deze dreiging stoppen en het koninkrijk redden?

Speel Sagrada met meer!

15-09-2018
door Matthias Kortleven

De Sagrada uitbreiding geeft je de mogelijkheid om dit leuke spel met 5 of 6 spelers te spelen, maar bevat ook nieuwe doelen en ramen voor mensen die graag wat meer variatie willen.

Nieuwe 999 Games releases

14-09-2018
door Matthias Kortleven

Laat jouw landgoed groeien in India met Raja's van de Ganges, bouw wolkenkrabbers in Manhattan of beleef avonturen in Andor met de Bonusbox uitbreiding.