Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat een product beschadigd raakt tijdens de verzending, dat een product niet is wat u ervan verwacht had of dat u per ongeluk niet het juiste product besteld heeft. Via de onderstaande procedure is het dan mogelijk om producten naar ons te retourneren.

  • Controleer altijd na ontvangst uw zending op compleetheid en schade. Neem bij afwijkingen het liefst direct contact met ons op, maar uiterlijk binnen de bedenktijd van 14 dagen.
  • Is één of meerdere producten beschadigd aangekomen, heeft u een verkeerd product ontvangen of komt het product niet overeen met onze beschrijving? Neem dan contact met ons op om tot een oplossing te komen of om een label te ontvangen waarmee u de producten kosteloos kunt retourneren.
  • Heeft u een verkeerd product besteld en is het nog in originele staat en verpakking? Dan kunt u het product zelf naar onderstaand adres retourneren onder vermelding van uw ordernummer. De verzendkosten voor dit retour zijn voor uw eigen rekening. Wij vergoeden bij binnenkomst van de retourzending de prijs die voor deze producten is gerekend bij het plaatsen van de order. We vergoeden alleen de in rekening gebrachte verzendkosten van de order als alle producten uit uw order tegelijkertijd geretourneerd worden. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, worden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet vergoed.

Summoner
Olieslagweg 82
7521 JE Enschede

  • Indien een (kosteloos) retour overeengekomen is, dient u binnen 14 dagen vanaf deze overeenkomst het product terug te zenden conform onze instructies.
  • Wij zullen binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending tot vergoeding overgaan tenzij uitdrukkelijk door ons anders van te voren gecommuniceerd is. We gebruiken bij de vergoeding hetzelfde betaalmiddel dat u bij de order heeft gebruikt, tenzij anders door ons met u overeengekomen is. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact met ons op.