De Night's Watch mengt zich in de strijd!

03-10-2018
door Matthias Kortleven

Voor het prachtige miniaturenspel A Song of Ice & Fire is nu ook een starter verkrijgbaar die de Night's Watch factie introduceert. Voor alle andere facties zijn echter ook veel nieuwe uitbreidingen verschenen.

Yu-Gi-Oh! Update

02-10-2018
door Matthias Kortleven

Speel spannende duels met de nieuwe Legendary Hero Decks of pas jouw bestaande decks aan met de Duelist Packs van White Dragon Abyss.

​Leid jij Coimbra naar voorspoed?​

01-10-2018
door Martha Stadlander

Als hoofd van één van de oudste huizen van Coimbra probeer je belangrijke inwoners van de stad om te kopen of bescherming te bieden zodat je de acties kunt uitvoeren waarmee jouw prestige vergroot wordt.

Reef vanaf nu verkrijgbaar!

30-09-2018
door Martha Stadlander

Dompel jezelf onder in de schoonheid van de oceaan en laat prachtige koraalriffen groeien in Reef.

Aanbiedingen en Nieuwe producten weer makkelijk te vinden

29-09-2018
door Matthias Kortleven

Rechts bovenin vind je nu op veler verzoek weer de links naar de Aanbiedingen en Nieuwe producten. Zo kun je weer veel eenvoudiger op zoek naar koopjes en nieuwe spellen.

Start in stijl met Dungeons & Dragons

28-09-2018
door Matthias Kortleven

De D&D 5.0: Core Rulebook Gift Set is een prachtige set van alle basisboeken van de 5e editie van Dungeons & Dragons. Ideaal voor startende spelers of voor alle experts van wie de boeken zoveel gebruikt zijn dat ze aan vervanging toe zijn. Deze set is ook tijdelijk in een fraaie gelimiteerde editie verkrijgbaar met alternatieve kaften.

Kan jij deze mysteries ontrafelen?

27-09-2018
door Matthias Kortleven

Kun jij met jouw team vijf mysterieuze zaken oplossen in Detective: A Modern Crime Boardgame? Je kunt de speciale database gebruiken en aanwijzingen vinden op verschillende locaties, maar je hebt maar beperkt tijd om de zaak op te lossen. Je moet jezelf dus pushen om op tijd te zijn, maar pas ook op dat je niet te gestresst raakt!

In Gen7 heeft een kolonieschip de uitgeputte aarde verlaten en is op weg naar een planeet in Epsilon Eridrani. De totale reis duurt 13 generaties, maar generatie 7 ontdekt een plot dat het overleven van de mensheid in gevaar brengt.

Nieuwe Fantasy Flight releases

26-09-2018
door Matthias Kortleven

Er komt een nieuwe editie van Arkham Horror! Deze 3e editie van deze klassieker introduceert meer verhalende en flexibelere scenario's een modulair speelbord en nog veel meer. Lukt het jullie om Arkham, en mogeijk de rest van de wereld, te redden van de ondergang?

Voor A Game of Thrones: The Boardgame verschijnt binnenkort de Mother of Dragons uitbreiding die Huis Arryn en Huis Targaryen introduceert. Deze uitbreiding verschijnt ook in een Nederlandse versie voor wie de Nederlandse versie van het basisspel hebben.

Ontdek het Marvel Cinematic Universe

25-09-2018
door Matthias Kortleven

Kruip in de huid van jouw favoriete Marvel superhelden en versla één van de aartsvijanden uit het Marvel universum in Legendary: Marvel Studios Phase 1.

Of ga jij liever het duel aan met de MCU Villains uitbreiding voor VS System: MCU Battles?

Magic Update

24-09-2018
door Matthias Kortleven

Op vrijdag 5 oktober verschijnen de nieuwe Magic set Guilds of Ravnica en de Spellslinger Starter 2018. Bestel deze producten nu voor om ze direct na de release te ontvangen.