Breid jouw legioenen uit!

18-10-2018
door Matthias Kortleven

Ben jij klaar voor nog meer Smash Up?

15-10-2018
door Martha Stadlander

De Bigger Geekier Box is ideaal voor de echte Smash Up fan die alles van het spel heeft. Deze handige opbergdoos heeft namelijk ruimte voor het originele spel en alle (toekomstige) uitbreidingen, zelfs als je alle kaarten in hoesjes hebt! De doos bevat tevens de Geek en All-Stars facties, handige dividers, een hersluitbaar doosje voor jouw tokens en een enkel regelboek dat alle regels verzamelt tot en met de Oops. You Did It Again uitbreiding.

In dit geval maakt geld wel gelukkig...

10-10-2018
door Martha Stadlander

Verfraai jouw spellen met onze nieuwe, kwalitatief hoogwaardige metalen munten.

De strijd onder water wordt nu nog spannender!

10-10-2018
door Martha Stadlander

De Upgrade pack voor Captain Sonar voegt 5 nieuwe scenario's, 2 nieuwe wapens en nieuwe manieren om de rollen van kapitein en verbindingsofficier te spelen toe.

Terrain Crates toegevoegd aan het assortiment!

09-10-2018
door Martha Stadlander

Verfraai jouw (rollen)spellen met deze fraaie miniaturen van Mantic Games. Dit bedrijf staat bekend om hun zeer gedetailleerde miniaturen.

De Azteken zijn aangekomen!

09-10-2018
door Matthias Kortleven

De Azteken uitbreiding voor Imperial Settlers is vanaf nu verkrijgbaar. Deze nieuwe factie zorgt ervoor dat je met een extra speler kunt spelen, maar ook de andere facties worden versterkt. Nu tijdelijk inclusief promokaarten!

Kunnen jullie ontsnappen?

08-10-2018
door Matthias Kortleven

Zombies en andere monsters komen er aan!

06-10-2018
door Matthias Kortleven

In sommige huizen blijft het maar spoken. Generatie na generatie vinden er vreemde verschijningen, bovennatuurlijke activiteiten en misdadig verraad plaats. En toch blijven er maar mensen komen die het mysterie willen ontrafelen in Betrayal Legacy.

In Axis & Allies & Zombies vecht je niet alleen tegen jouw tegenstander, maar ook tegen een verschrikkelijke nieuwe dreiging: zombies!

Pokémon update

04-10-2018
door Matthias Kortleven

Vul jouw collectie aan met de prachtige promokaarten en boosters uit de Collection Box: Legends of Unova-GX, Dragon Majesty Premium Powers Collection, Lunala-GX Box en Solgaleo-GX Box. Heb jij liever een kant-en-klaar deck? Dan is het Battle Arena Deck van Charizard of Mega Blastoise misschien precies wat je zoekt.