Warhammer Fantasy rollenspel nu ook bij ons verkrijgbaar!

10-01-2019
door Matthias Kortleven

Start jouw eigen Warhammer Fantasy avontuur met het regelboek of extra luxe regelboek.

Speel Concordia nu in teams!

08-01-2019
door Martha Stadlander

Concordia: Venus is een nieuwe versie van het basisspel, met vier kaarten, spelmateriaal voor 6 spelers en de Venus module waarbij je in teams speelt.

Heb je het basisspel al? Dan is de Concordia - Venus (Uitbreiding) misschien iets voor jou. Je krijgt twee nieuwe kaarten, spelmateriaal voor een zesde speler en de Venus Module waarbij je in teams speelt.

** Flash Sale: Final Fantasy **

07-01-2019
door Matthias Kortleven

We gaan stoppen met het kaartspel van Final Fantasy. De laatste boosters en starters gaan voor een zeer scherpe prijs weg, dus wees er snel bij!

Heel veel nieuwe miniaturen toegevoegd aan het assortiment!

04-01-2019
door Martha Stadlander

De Nolzur's Mavelous Miniatures zijn inmiddels uit voorraad leverbaar.

Daarnaast zijn er nieuwe Terrain Crates en fraaie Deep Cuts miniaturen toegevoegd die je kunt inzetten voor extra sfeer in jouw (rollen)spellen.

Nieuwe karakters voor Mage Wars toegevoegd!

03-01-2019
door Martha Stadlander

Kruip in de huid van de Druide of de Elementalist en strijd tegen een andere magiër in Mage Wars.

Bezoek de Realms of Terrinoth!

02-01-2019
door Matthias Kortleven

Realms of Terrinoth is de eerste setting van het Genesys rollenspel. Ontdek deze fantasierijke wereld nu zelf voor een scherpe prijs met afgeprijsde regelboek. Maak vervolgens jouw avontuur nog spannender met de nieuwe Adversary Decks.

Thunderstone Quest nu uit voorraad leverbaar!

07-12-2018
door Martha Stadlander

Thunderstone Quest en de eerste twee uitbreidingen zijn nu uit voorraad leverbaar. Samen vormen ze de eerste verhaallijn van Thunderstone Keep, zoals ook beschreven staat in het Questboek van het basisspel.

Guildmasters' Guide to Ravnica en andere D&D toegevoegd!

05-12-2018
door Martha Stadlander

De Guildmasters' Guide to Ravnica brengt de wereld van Magic: the Gathering naar D&D 5.0. Het Maps and Miscellany pack zorgt dat je alle kaarten en informatie bij de hand hebt. De fraaie dobbelsteenset zorgt dat je altijd de juiste dobbelstenen kunt vinden.

Er is ook een Maps and Miscellany pack verschenen voor Dungeon of the Mad Mage.

De Spell Effects miniaturen waarmee je de effecten van de gebruikte spreuken kunt laten zien met fraaie miniaturen zijn nu voor te bestellen.

Nieuwe Nederlandstalige titels toegevoegd

04-12-2018
door Martha Stadlander

Carcassonne: Safari is een nieuw op zichzelf staand Carcassonne spel waarin de spelers hun geluk beproeven op de steppen van Afrika. De bekende plaatsingsregels zijn terug, maar je scoort ditmaal voor het spotten van dieren en het scheppen van waterplassen.

In Catan: De Opkomst van de Inca's sticht je dorpen en steden in het Zuid-Amerikaanse hoogland, ruil je coca, vis en veren, breid je jouw wegennetwerk uit en ontwikkel je krijgskunst.

De avonturiers doorzoeken de legendarische Tempel van Luxor om kostbare schatten te vinden.

In Alles Aan Boord?! ga je op een reis vol avontuur, waarbij je goed moet opletten dat je de juiste spullen in je ruim laadt voor vertrek.

De Draaibrug is een nieuwe locatietegel voor Orléans.

Memo Dice is een spannend geheugenspel voor de hele familie.


Nieuwe boeken voor Numenera!

03-12-2018
door Martha Stadlander

Voor Numenera is een nieuw Core Rulebook en een begeleidend boek verschenen met nieuwe manieren om dit rollenspel te beleven. Je kunt zo ook samen bestellen in een fraaie slipcase.

Wil je het systeem liever eerst uitproberen, dan kan dat met de Player's Guide.

Building Tomorrow geeft je alle informatie die je nodig hebt om meer dan 300 nieuwe voorwerpen toe te voegen aan jouw Numenera avontuur.