De Essen releases van White Goblin Games zijn binnen!

02-11-2018
door Matthias Kortleven

Goed nieuws voor de fans van Claim! Voor dit spel is nu een handzame Pocket Editie en een 2e deel verschenen. Als je deel 1 en 2 combineert, kun je nu ook met 3 of 4 spelers spelen. Daarnaast is Claim Kingdoms verschenen. In dit spel reis je door het land om de facties aan jouw kant te krijgen en jouw landgoed uit te breiden.

Ontdek maar liefst vier nieuwe manieren om Montana te spelen met de Goldrush uitbreiding. Deze uitbreiding wordt tijdelijk met een gratis promo geleverd.

Als hoteleigenaar heb je maar één missie: het perfecte hotel neerzetten dat constant volgeboekt wordt.

Na een dag vol plundering en havens onveilig maken, willen de piraten graag een pittige maaltijd. Kun jij je priaten tevreden houden door ze de heetste gerechten voor te zetten in Peppers of the Caribbean?

Punto is een slim puzzelspelletje in een klein blikje voor een klein prijsje!

[BELANGRIJK] Welkom op onze vernieuwde website!

27-10-2018
door Matthias Kortleven

Onze nieuwe website toont ons vertrouwde assortiment en biedt veel meer nieuwe mogelijkheden zoals voorraadindicaties, verlanglijsten en filteren op het aantal spelers, leeftijd, speelduur en talen. In de toekomst willen we de functionaliteit van de website verder uitbreiden voor nog meer gemak, dus jullie suggesties zijn van harte welkom.

Vanaf nu worden er ook weer veel nieuwe spellen op de website gezet en zullen we snel de mogelijkheid bieden om aankomende toptitels voor te bestellen.

Maak dus snel een nieuwe account aan om gebruik te maken van deze nieuwe functionaliteit en om de nieuwe aanwinsten te kunnen bestellen. Heb je nog openstaande bestellingen op onze vorige website? Maak je geen zorgen, want deze worden nog op de normale wijze door ons verwerkt tot alles uitgeleverd is.

Bedankt voor jouw geduld en we wensen je heel veel plezier met de nieuwe website.

Nieuwe uitbreidingen voor Zombicide: Green Horde en Zombicide: Black Plague.

24-10-2018
door Martha Stadlander

Beleef nieuwe avonturen in de uitbreidingen voor Zombicide: Green Horde en Zombicide Black Plague. In Friends and Foes werk je samen met de orcs om de zombies te verslaan. In No Rest For The Wicked komt het kwaad uit de grond omhoog en krijg je de beschikking over een ballista.

Tevens zijn er drie nieuwe Special Guests verschenen.

Speel nu tegen een bandiet in Colt Express

24-10-2018
door Martha Stadlander

Voor Colt Express zijn zes bandieten uitbreidingen verschenen. Jullie moeten samenwerken om de bandiet te verslaan, maar ook je eigen buit niet uit het oog verliezen, want als het jullie lukt, wint de rijkste bandiet!

Je kan Mars weer leefbaar maken!

20-10-2018
door Matthias Kortleven

De Nederlandse versie van Terraforming Mars is weer verkrijgbaar! Ontdek nu zelf waarom voor dit spel vrijwel meteen een herdruk nodig was.

Kun jij overleven in Discover: Lands Unknown?

19-10-2018
door Matthias Kortleven

Je wordt wakker in de wildernis en een dier huilt in de verte. Je hebt geen idee hoe je hier gekomen bent, maar het antwoord op jouw vragen moet wachten tot je eerst ervoor gezorgd hebt dat je kunt overleven in Discover: Lands Unknown.

Jullie avontuur is helemaal uniek, want geen enkel exemplaar van Discover: Lands Unknown bevat exact dezelfde mix van karakters, omgevingen, voorwerpen, vijanden en verhaallijnen.

7 Wonders uitbreiding aan de horizon!

19-10-2018
door Matthias Kortleven

Kies het ruime sop met deze Armada uitbreiding voor 7 Wonders.

Nog meer nieuwe spellen van 999 Games

19-10-2018
door Matthias Kortleven

De Nocturne uitbreiding voor Dominion is nu ook in het Nederlands verschenen.

De Catan Big Box Jubileumeditie bevat het basisspel, de uitbreiding voor 5 en 6 spelers, de scenario’s 'Beste Vrienden', 'Helpers van Catan', 'Mallorca' en 'New York' en een code voor Catan Universe voor een heel aantrekkelijke prijs.

Alle bevers verzamelen! Wie lokt de meeste en beste bevers naar zijn burcht in Beverclan?

Vanaf nu kun je onze producten beoordelen!

18-10-2018
door Matthias Kortleven

Vanaf nu is het mogelijk om onze producten te beoordelen en beoordelingen van anderen te lezen. We hopen dat jullie hiermee in de toekomst nog een beter geïnformeerde keuze kunnen maken, maar uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen als jouw vragen niet beantwoord zijn na het lezen van de omschrijving en de beoordelingen.