Azul: De Ramen van Sintra is vanaf nu verkrijgbaar!

26-02-2019
door Matthias Kortleven

Azul: De Ramen van Sintra is de opvolger van het topspel Azul. Het maakt gebruik van hetzelfde mechaniek waarbij je stenen van de verzamelplaatsen pakt, maar is verder een heel ander spel. Je krijgt namelijk nu een modulair bord met opdrachten die tijdens het spel ook nog aangepast wordt als je iets afmaakt. Tevens moet je rekening houden met de positie van jouw glaszetter en in welke volgorde je de ramen afbouwt. Dit zorgt voor een compleet nieuwe en zeer uitdagende puzzel.

Heb jij Azul nog nooit gespeeld? Begin dan bij het origineel en ontdek waarom dit spel door de liefhebber als één van de beste spellen wordt beschouwd.

Pathfinder Adventure Card Game keert terug!

21-02-2019
door Matthias Kortleven

Binnenkort verschijnt er een nieuwe Core Set van het Pathfinder Adventure Card Game. Hierin zijn de regels gestroomlijnd en is de speelervaring verbeterd op basis van de feedback op alle voorgaande sets van dit leuke spel. Naast de verhalen in de Core Set kun je ook meteen de hele Curse of The Crimson Throne verhaallijn spelen met de gelijknamige uitbreiding.

Detective Pikachu nu voor te bestellen!

20-02-2019
door Yvette Gerritsen

Binnenkort verkrijgbaar: Pokémon Trading Card Game artikelen die speciaal gericht zijn op Detective Pikachu. Kijk snel welke items er beschikbaar komen!

The City of Kings zoekt helden!

19-02-2019
door Martha Stadlander

Neem het op tegen Vesh en zijn troepen in het spannende avonturenspel The City of Kings, dat je kunt verfraaien met de miniaturen uit het Hero Pack.

De uitbreidingen Yanna and Kuma en Rauil and Neoba voegen nieuwe karakters en verhaallijnen toe en de Side Quests uitbreiding zorgt voor meer variatie in de queesten die je tijdens het spel doet.

Robots in de ruimte

19-02-2019
door Matthias Kortleven

Het strategische Starship Samurai is uitgebreid met de Shattered Alliances uitbreiding. Twee nieuwe mechs betreden het strijdperk en je kunt nu met een compleet nieuw actiedeck spelen (of de decks combineren).

Sluit je aan bij de Robotech Defense Forces of de Zentraedi en probeer de vloot van jouw tegenstander te vernietigen in Robotech: Force of Arms.

Railroad Ink nu voor te bestellen!

19-02-2019
door Martha Stadlander

Binnenkort verschijnt de Nederlandse versie van Railroad Ink. Ga je voor de vuurrode versie of toch liever de diepblauwe? Of neem ze allebei zodat je met een groep van maximaal 12 spelers kunt spelen!

Wees er snel bij, want het is een beperkte oplage.

Keyforge: Age of Ascension nu voor te bestellen!

14-02-2019
door Matthias Kortleven

Age of Ascension is de nieuwe set van Keyforge. Deze set introduceert 204 nieuwe kaarten die, samen met 166 favoriete kaarten van de vorige set zorgen voor een bijna oneindige hoeveelheid nieuwe decks. De nieuwe starter bevat twee unieke decks en alle fiches die je nodig hebt om te spelen.

Nieuwe Pokemon items voor te bestellen!

12-02-2019
door Gerwi van Beek

De nieuwe Elemental Power tins zijn nu voor je bestellen, tevens is er een nieuwe box uit, namelijk de Melmetal-GX box.

Xia keert terug na een lange reis!

06-02-2019
door Martha Stadlander

Xia: Legends of a Drift en de uitbreiding Embers of a Forsaken Star zijn terug van weggeweest.

Wil je nog meer variatie? Dan zijn de nieuwe uitbreidingen Missions and Powers en Sellsword misschien iets voor jou!

Tevens zijn er nu fraaie munten van 2000 Credits verschenen.

Nieuwe Mindclash Games titels toegevoegd!

06-02-2019
door Martha Stadlander

We hebben ons assortiment Mindclash games uitgebreid met Cerebria. Oefen invloed uit op de innerlijke wereld van een nieuwe identiteit in dit fraaie spel. Wil je nog mooiere componenten, dan is de miniaturen uitbreiding Forces of Balance echt iets voor jou!

Voor Anachrony hebben we tevens het Exosuit Commander Pack toegevoegd.