[BELANGRIJK] Welkom op onze vernieuwde website!

18-10-2018
door Matthias Kortleven

Onze nieuwe website toont ons vertrouwde assortiment en biedt veel meer nieuwe mogelijkheden zoals voorraadindicaties, verlanglijsten en filteren op het aantal spelers, leeftijd, speelduur en talen. In de toekomst willen we de functionaliteit van de website verder uitbreiden voor nog meer gemak, dus jullie suggesties zijn van harte welkom.

Vanaf nu worden er ook weer veel nieuwe spellen op de website gezet en zullen we snel de mogelijkheid bieden om aankomende toptitels voor te bestellen.

Maak dus snel een nieuwe account aan om gebruik te maken van deze nieuwe functionaliteit en om de nieuwe aanwinsten te kunnen bestellen. Heb je nog openstaande bestellingen op onze vorige website? Maak je geen zorgen, want deze worden nog op de normale wijze door ons verwerkt tot alles uitgeleverd is.

Bedankt voor jouw geduld en we wensen je heel veel plezier met de nieuwe website.

In dit geval maakt geld wel gelukkig...

10-10-2018
door Martha Stadlander

Verfraai jouw spellen met onze nieuwe, kwalitatief hoogwaardige metalen munten.

De strijd onder water wordt nu nog spannender!

10-10-2018
door Martha Stadlander

De Upgrade pack voor Captain Sonar voegt 5 nieuwe scenario's, 2 nieuwe wapens en nieuwe manieren om de rollen van kapitein en verbindingsofficier te spelen toe.

Terrain Crates toegevoegd aan het assortiment!

09-10-2018
door Martha Stadlander

Verfraai jouw (rollen)spellen met deze fraaie miniaturen van Mantic Games. Dit bedrijf staat bekend om hun zeer gedetailleerde miniaturen.

De Azteken zijn aangekomen!

09-10-2018
door Matthias Kortleven

De Azteken uitbreiding voor Imperial Settlers is vanaf nu verkrijgbaar. Deze nieuwe factie zorgt ervoor dat je met een extra speler kunt spelen, maar ook de andere facties worden versterkt. Nu tijdelijk inclusief promokaarten!

Kunnen jullie ontsnappen?

08-10-2018
door Matthias Kortleven

Zombies en andere monsters komen er aan!

06-10-2018
door Matthias Kortleven

In sommige huizen blijft het maar spoken. Generatie na generatie vinden er vreemde verschijningen, bovennatuurlijke activiteiten en misdadig verraad plaats. En toch blijven er maar mensen komen die het mysterie willen ontrafelen in Betrayal Legacy.

In Axis & Allies & Zombies vecht je niet alleen tegen jouw tegenstander, maar ook tegen een verschrikkelijke nieuwe dreiging: zombies!

Beide spellen zijn nu voor te bestellen.

Pokémon update

04-10-2018
door Matthias Kortleven

Vul jouw collectie aan met de prachtige promokaarten en boosters uit de Collection Box: Legends of Unova-GX, Dragon Majesty Premium Powers Collection, Lunala-GX Box en Solgaleo-GX Box. Heb jij liever een kant-en-klaar deck? Dan is het Battle Arena Deck van Charizard of Mega Blastoise misschien precies wat je zoekt.

De Night's Watch mengt zich in de strijd!

03-10-2018
door Matthias Kortleven

Voor het prachtige miniaturenspel A Song of Ice & Fire is nu ook een starter verkrijgbaar die de Night's Watch factie introduceert. Voor alle andere facties zijn echter ook veel nieuwe uitbreidingen verschenen.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht