*** Flash Sale: Runewars: Miniatures Game ***

21-04-2019
door Matthias Kortleven

We hebben vrijwel alle artikelen van Runewars Miniatures Game zeer scherp geprijsd. Dit is het moment om een compleet leger te verzamelen!

*** Flash Sale: Ruimtegevechten ***

20-04-2019
door Matthias Kortleven

Van Star Realms hebben we de Frontiers basisset, de Cosmic Gambit, Gambit, Promo Pack 1 en Scenarios uitbreidingen flink afgeprijsd.

Tevens hebben we enkele X-Wing en X-Wing 2.0 schepen scherpe aanbiedingsprijzen gegeven.

Role 4 Initiative dobbelsteensets toegevoegd

19-04-2019
door Martha Stadlander

We hebben veel nieuwe Role 4 Initiative polydice sets toegevoegd aan het assortiment. De dobbelstenen in deze sets zijn groter dan gebruikelijk zodat ze beter leesbaar zijn.

Naast de 7-delige sets, zijn er ook 15-delige sets met extra exemplaren van de veelgebruikte dobbelstenen voor bijvoorbeeld het maken van karakters, het doen van aanvallen of het uitspreken van toverspreuken.

Paasaanbieding: Bunny Kingdom!

19-04-2019
door Matthias Kortleven

We hebben Bunny Kingdom speciaal voor deze paasdagen in prijs verlaagd. Daarnaast is de eerste uitbreiding voor dit spel vanaf nu verkrijgbaar.

Heroes Wanted!

19-04-2019
door Yvette Gerritsen

Voor Heroes Wanted zijn nu twee nieuwe uitbreidingen toegevoegd aan het assortiment.

*** Flash Sale: Pathfinder Battles ***

18-04-2019
door Matthias Kortleven

De miniaturen van Kingmaker en Deadly Foes zijn nu tijdelijk heel scherp geprijsd. Daarnaast zijn enkele Deep Cuts Miniatures ook tijdelijk afgeprijsd. Wees er snel bij, want op=op!

*** Flash Sale: Icons of the Realms ***

18-04-2019
door Matthias Kortleven

De Icons of the Realms sets Tomb of Annihilation en Storm King's Thunder zijn flink afgeprijsd. Daarnaast hebben de Classic Creatures, Epic Level Starter en de reguliere Starter een leuk prijsje gekregen.

Jouw reis naar Midden-Aarde begint nu!

17-04-2019
door Matthias Kortleven

Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth is vanaf nu verkrijgbaar! Download de app en start dit spannende avontuur waarbij de samenwerking van een klein gezelschap het enige is dat de duisternis kan stoppen. De eerste uitbreiding voor dit spel is reeds voor te bestellen.

Cthulhu Wars is (weer) binnen!

15-04-2019
door Martha Stadlander

Cthulhu Wars is terug van weggeweest en we hebben tevens een aantal nieuwe uitbreidingen aan het assortiment toegevoegd.

Veel nieuwe Nolzur's Marvelous Miniatures toegevoegd

15-04-2019
door Martha Stadlander

We hebben veel nieuwe Nolzur's Marvelous Miniatures aan het assortiment toegevoegd. Wacht niet te lang met voorbestellen, want ze zijn maar beperkt leverbaar.