Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island

49.95
POR80064
op voorraad
+

Omschrijving

Er is niet veel overgebleven na de storm, maar als jullie goed samenwerken, dan kun je misschien op dit vervloekte eiland in leven blijven.

De spelers zijn schipbreukelingen die gestrand zijn op een onbewoond eiland en ze moeten de taken goed verdelen om te overleven. Zo moet er natuurlijk een schuilplaats gebouwd worden, voedsel verzameld worden en nog veel meer.

Elke schipbreukeling verdeelt daarbij zijn tijd over één of twee van de vele taken. Zo kun je een taak snel af proberen te maken, maar dan loop je het risico dat er iets mis gaat of dat de taak helemaal niet afkomt. Je kunt echter ook niet overal het zekere voor het onzekere nemen, want voordat je het weet kom je dan voedsel tekort of ben je niet op tijd voorbereid op slecht weer.

Wat je ook doet: alles heeft zijn weerslag op het moraal van de groep en veel van jouw acties hebben gevolgen voor de toekomst in dit strategische spel. Er zijn dus veel verschillende afwegingen die je moet maken en een goede planning is vereist.

Dit spel bevat meerdere scenario's die elk een heel nieuwe uitdaging vormen voor de spelers. Lukt het jullie elke keer om tegen alles in dit avontuur te overleven?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling