Terraforming Mars

49.95
INT40036
voorbestelling (verwachte leverdatum: 30-06-2020)
+

Omschrijving

We hebben in het jaar 2400 Mars bereikt, maar nu begint het echte project: deze planeet leefbaar maken voor de mens. Kan jouw bedrijf het meeste bijdragen aan de toekomst van de mensheid?

De spelers voltooien projecten om de temperatuur op Mars te verhogen, het zuurstofpercentage in de atmosfeer te verhogen en het vergroten van de oceaan. Dit levert hen punten en een hoger inkomen op.

Daarnaast zijn er vele projecten te vervullen die de mensheid op andere wijze vooruit helpen, zoals het stichten van steden, het aanleggen van een infrastructuur en het beschermen van het milieu.

Dit doe je voornamelijk door kaarten te kopen en deze later uit te spelen. Bij het uitspelen van een kaart moet je wel de kosten betalen (geld, staal en/of titanium) en voldoen aan de eisen op de kaart (bijvoorbeeld een minimale temperatuur op Mars). Daarna kun je de kaart eenmalig or meerdere keren gebruiken om bijvoorbeeld de omstandigheden op Mars te verbeteren, plantengroei te stimuleren of grondstoffen te verkrijgen. Door krachtige combinaties van kaarten te kiezen kun je al snel een kringloop van activiteiten veroorzaken waarmee je steeds meer kunt bereiken.

Daarnaast kun je doelen halen en prijzen winnen die je nog meer prestige opleveren in dit project dat zo belangrijk is voor het overleven van de mensheid.

Vanwege de vele verschillende bedrijven waarmee je kunt spelen en omdat elke kaart uniek is, zal Mars telkens weer op een andere manier leefbaar gemaakt worden. Daarnaast bevat het spel verschillende varianten die de spelers op andere manieren uitdagen.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-5
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
105 minuten
Taal:
  • NL

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling