7 Wonders: Duel

21.95
REP01-007-02
op voorraad
+

Omschrijving

Verzamel de grondstoffen, verdedig jezelf met militaire macht en bouw één van de 7 wereldwonderen in deze twee-speler versie van 7 Wonders.

Ditmaal verzamelen de spelers geen kaarten uit hun hand, maar kiezen ze uit de rijen open en dichte kaarten op tafel. Je kunt alleen een kaart kiezen die niet bedekt wordt door een andere kaart en soms kun je zelfs een tweede kaart krijgen. Je moet dus goed inschatten wat de tegenstander van plan is en op het juiste moment jouw slag slaan.

Elke speler begint ook met vier wonder kaarten, die je een speciale mogelijkheid geven als je ze bouwt. Er mogen echter maar 7 wonderen gebouwd worden, dus er is altijd een speler die te laat is om een vierde wonder te bouwen.

De benodigde grondstoffen om kaarten te bouwen, krijg je op dezelfde manier als in het oorspronkelijke spel, maar je kunt ze ook bij de bank kopen. In dit laatste geval gaat de prijs zelfs omhoog voor jouw tegenstander.

Als je voldoende militaire macht opbouwt, dan kun je de hoofdstad van jouw tegenstander overnemen en win je direct het spel. Je kunt echter ook direct winnen met wetenschappelijke dominantie. In alle andere gevallen wint de speler met de meeste punten.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
5425016922699

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling