Azul

34.95
PBG40020FRNL
op voorraad
+

Omschrijving

De muren van het koninklijk paleis van Evora moeten versierd worden met Moorse kunst. Kun jij de juiste tegeltjes verzamelen voor jouw meesterwerk?

De tegeltjes worden per 4 verdeeld over verschillende verzamelplaatsen. Elke beurt moet je bepalen welke kleur tegels je wilt hebben voor jouw mozaiek en van welke verzamelplaats je ze dan pakt. Je moet daarbij altijd alle tegels van die kleur op de verzamelplaats pakken. Hierbij moet je oppassen, want tegels die je niet op jouw bordje kwijt kan, zullen minpunten opleveren.

De rest van de tegels op de verzamelplaats worden in het midden gelegd waardoor ze beschikbaar worden voor de andere spelers. Ook hierbij moet je dus goed opletten dat je niet precies de juiste hoeveelheid tegels overlaat voor jouw concurrenten, maar ze juist minpunten aansmeert.

Als je de juiste hoeveelheid tegels van een enkele kleur hebt verzameld, mag je ze aan het einde van een ronde op jouw mozaïek leggen en scoor je punten voor naastgelegen tegels die je al eerder verzameld hebt. De volgorde waarin je dus jouw tegels plaatst is ook belangrijk voor jouw score.

Wie maakt het mooiste mozaiek en wordt geëerd voor zijn werk?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
8+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
5413407050038

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling