Captain Sonar

41.95
MGO4301
op voorraad
+

Omschrijving

In een onderzeeboot is het essentieel dat je jouw positie niet verraadt met geluid, maar je zult toch goed moeten communiceren om de vijandelijke onderzeeër te torpederen voordat hij dat bij jou doet!

In dit spel worden de spelers over twee teams verdeeld die elkaars onderzeeër tot zinken willen brengen. Iedereen heeft een eigen taak, zoals het verplaatsen van de onderzeeër, de vijandelijke onderzeeër vinden door goed te luisteren naar het andere team, het laden van de torpedobuizen en jouw onderzeeër drijvende te houden.

Omdat iedereen alleen zijn eigen stukje ziet, is een goede communicatie vereist. Alleen dan kan de kapitein namelijk op het juiste moment overgaan tot een aanval waarbij hopelijk de vijandelijke onderzeeër geraakt wordt.

Dit spel kan gespeeld worden in een ultra-spannende real-time modus, maar ook in een puzzel-achtige modus waarin er wel een beurtvolgorde gehanteerd wordt. Tevens zijn er diverse verschillende scenario's die zorgen voor verschillende moeilijkheidsgraden.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-8
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
45 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling