Bespaar 8%

GKR: Heavy Hitters

Normale prijs: 129.95
119.95
U bespaart: 10.00 (8%)
CZE-WET02538
niet op voorraad
+

Omschrijving

Welkom bij de grootste sport van de toekoms: Giant Killer Robots! In deze sport vechten grote bedrijven om de lucratieve bergingsrechten in de verlaten steden van de aarde. Jij bent de piloot van een grote gevechtsrobot en bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, eh... fans!

In dit spel bestuur je een zogenaamde Heavy Hitter, een mech die je kunt uitrusten met diverse wapens en voorbereid op jouw tactiek. Dit doe je door kaarten te selecteren voor jouw deck. Op het strijdperk wordt jouw mech geflankeerd door 3 robots die jouw ondersteunen in de gevechten, reparatie en verkenning.

Het doel van het spel is om de vijandelijke mech uit te schakelen of als eerste vier gebouwen te vernietigen. Daarbij moet je slim omgaan met jouw energie om het meeste uit jouw kaarten, mech en robots te halen.

Je kunt zelfs je mech verder pushen dan goed voor hem is om meer te bereiken, maar dat levert schade op. Ook zal je onvermijdelijk schade oplopen tijdens de gevechten en dit kost je allemaal kaarten uit jouw hand of deck, waardoor je opties voor de huidige en toekomstige ronden gelimiteerd worden. Mooie acties worden daarentegen weer beloond door jouw sponsor. Ze geven je dan kaarten die goed van pas kunnen komen op het strijdperk.

Wie richt de meeste vernietiging aan en krijgt de meeste fans in dit bijzonder mooi uitgevoerde spel?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling