Inis

57.95
MGOSINIS001
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Leidt jouw Keltische clan naar voorspoed en macht. Domineer de andere clans in de verschillende gebieden, verspreid je over de meeste gebieden of kies het religeuze pad om tot koning van het eiland gekroond te worden.

Elke ronde kiezen de spelers spelers de actiekaarten die ze willen houden en geven ze de rest door. Tijdens het spel kun je ook een extra kaart verdienen door de leider in een gebied te zijn of door de Keltische legenden tot leven te roepen. Dit geeft je meer opties ten opzichte van jouw tegenstanders.

De door jou verzamelde kaarten speel je vervolgens uit om jouw clan uit te breiden, clanleden te verplaatsen, tempels te bouwen, enz. Op deze wijze probeer je de leider te worden in gebieden waar in totaal zes of meer vijandelijke clans zijn, zelf aanwezig te zijn in minimaal zes verschillende gebieden of aanwezig te zijn in gebieden waar minstens zes tempels zijn.

Dit leidt onherroepelijk tot strijd in de gebieden waar meerdere clans een claim hebben, maar het zou zeker een vergissing zijn om deze strijd altijd te laten escaleren tot een gevecht. Soms is vreedzaam naast elkaar leven de sleutel tot succes.

Met een beetje bluf en vooral een heel goede timing, kun jij de nieuwe leider van de Kelten worden.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
3760146642294

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling