Aeon's End: War Eternal

49.95
IBCAEDW1
op voorraad
+

Omschrijving

De ondergrondse stad Gravehold houdt nog steeds stand tegen het kwaad als er overlevenden terugkeren door de port naar het kwaad. Zullen zij helpen om Gravehold te redden of is dit een nieuw gevaar?

In dit spel wordt één van de aartsvijanden geselecteerd om te verslaan. Elke vijand heeft zijn eigen deck en tactieken. De spelers selecteren elk een held met speciale kracht en krijgen het unieke deck van die held.

Als een speler aan de beurt is, dan speelt hij kaarten uit zijn hand om nieuwe spreuken voor zijn deck te kopen, zijn speciale kracht op te laden of de aartsvijand en zijn leger aan te vallen. Je kunt echter maar een beperkt aantal spreuken tegelijk uitspreken. Het is dus ook zaak dat je hierin beter wordt, zodat je betere combinaties kunt gebruiken.

Als de aartsvijand aan de beurt is, dan wordt één van de kaarten uit zijn decks uitgevoerd en valt hij mogelijk met zijn troepen de stad aan. Als hij de stad daarbij voldoende schade doet of alle helden verslaat, dan verliezen de spelers.

De beurtvolgorde van de spelers wordt elke ronde willekeurig gekozen en tussen de beurten van de spelers activeert de aartsvijand ook meerdere keren. Je moet je dus tijdens het gevecht aanpassen aan de situatie om de stad te beschermen of de aartsvijand te verslaan. Daarnaast schud je in dit spel jouw aflegstapel niet voordat je hem weer als deck inzet, waardoor je wel weer een beetje vooruit kunt plannen.

Zal Gravehold stand houden of wordt de stad verslagen ondanks de inzet van de nobele helden?

Deze versie van het spel kan gecombineerd worden met het oorspronkelijke spel en de uitbreidingen daarvan.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0792273251561

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling