Keyflower

39.95
HUT400166
op voorraad
+

Omschrijving

Je hebt maar één jaar om jouw gehucht om te bouwen tot een dorp met een bloeiende economie. Er zijn vele handen nodig voor het zware werk, maar gelukkig legt de Keyflower aan in de haven met nieuwe arbeiders...

Elke speler start met een starttegel en acht arbeiders in drie verschillende kleuren. Met arbeiders in dezelfde kleuren kun je bieden op nieuwe tegels voor jouw dorp of om grondstoffen, vaardigheden en nieuwe arbeiders te verzamelen. Je kunt ze hierbij niet alleen op jouw eigen tegels inzetten, maar ook op de tegels in de dorpen van de andere spelers of op de tegels die nu geveild worden.

In de eerste drie seizoenen arriveren er nieuwe arbeiders op de Keyflower en andere boten. Sommige van deze arbeiders zijn zelfs gespecialiseerd in het verzamelen van een bepaalde grondstof.

Tevens worden er elk seizoen nieuwe tegels geveild. In het laatste seizoen worden de tegels geveild die de spelers selecteren uit hun hand van tegels die ze aan het begin van het spel ontvangen hebben. Deze leveren mogelijk veel punten op voor verzamelde grondstoffen, vaardigheden en arbeiders. Je moet dus niet alleen een tegel kiezen die jou veel punten oplevert, maar je moet hem ook nog zien te winnen in de veiling!

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-6
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling