Spirit Island

77.95
SISLCORE
op voorraad
+

Omschrijving

Op dit eiland leven de Dahan respectvol samen met machtige geesten. Helaas wordt het eiland echter ontdekt door gelukszoekers die deze delicate balans verstoren. De geesten moeten krachtig optreden om deze indringers van het eiland te verjagen.

In dit spel kiest iedereen één van de unieke geesten en neemt de krachtkaarten van die geest op hand. Deze kaarten geven je de mogelijkheid om op het speelbord tegen de indringers op te treden, maar je moet wel steeds energie betalen om ze te kunnen spelen. Je kunt ook nieuwe kaarten krijgen met meer mogelijkheden, maar die zijn dan weer duurder om uit te spelen.

Eén van de belangrijkste dingen die je met krachtkaarten kunt doen, is de indringers bang maken. Als je dit vaak genoeg lukt, dan krijg je een zeer krachtige kaart tot jouw beschikking en kun je uiteindelijk ze allemaal verjagen.

De indringers zitten echter ook niet stil. Er verschijnen steeds meer, ze bouwen permanente nederzettingen, vallen de Dahan aan en vernielen het eiland.

Kunnen de geesten samen met de Dahan de indringers verslaan of gaat dit vreedzame eiland ten onder aan de ongebreidelde ambitie van de indringers?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
105 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling