War of the Ring

89.95
ARE001
op voorraad
+

Omschrijving

Dit prachtige strategische bordspel zal je compleet onderdompelen in de dramatische gebeurtenissen en de epische veldslagen uit de Lord of the Rings.

Op het werkelijk gigantische speelbord worden de legers van Midden-Aarde en het gezelschap van de Ring opgesteld. De rol van Sauron in het spel is om het gezelschap (en de Ring) te pakken te krijgen of de legers van de vrije lieden te verslaan. De vrije lieden proberen dit uiteraard koste wat het kost te voorkomen.

Eén of twee spelers nemen de rol aan van Sauron. Ze werpen hun dobbelstenen en moeten beslissen hoe ze hun actiemogelijkheden gaan verdelen tussen de jacht op het gezelschap en het versterken en verplaatsen van hun legers.

De andere speler(s) werpen ook de actiedobbelstenen en proberen daarmee de leiders van de vrije lieden over te halen om zich aan te sluiten bij de alliantie tegen Sauron en het gezelschap veilig naar Mount Doom te begeleiden en hun voortgang te verbergen voor Sauron.

Het is belangrijk voor alle spelers om hun mogelijkheden gebalanceerd te benutten, want het verschil tussen de winst en een nederlaag kan zeer klein zijn.

War of the Ring heeft spelregels voor zowel beginnende spelers als gevorderde spelers. Deze tweede editie heeft een overzichtelijker speelbord en grotere kaarten met nog beter gebalanceerde effecten.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
13+
Gemiddelde speelduur:
150 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
9781903385111

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling