A Game of Thrones (2nd Edition) Core Set

36.95
FFGGT01
op voorraad
+

Omschrijving

De machtige huizen van Westeros strijden om de ijzeren troon. Waar de helden hun waarde op het slagveld bewijzen, werken de spionnen en verraders in de schaduw om deze machtsstrijd in hun voordeel te beslissen.

Jij sluit je aan bij de Starks, de Baratheons, de Lannisters, de Greyjoy's, de Martell's of de Targaryens. Met de karakters, locaties en voorwerpen waarover jouw huis beschikt probeer je overwinningen op het slagveld te behalen, intriges te spinnen om de opties van jouw tegenstanders te verminderen of direct macht af te snoepen. Elk karakter heeft zijn eigen unieke eigenschappen die niet alleen bepalen in welke situaties hij het beste tot zijn recht komt, maar ook het karakter tot leven brengen zoals ze in de boekenreeks zijn.

Naast het uitspelen van karakters, locaties en voorwerpen moet je ook elke beurt een plot uitvoeren uit jouw plotdeck. De geselecteerde kaart bepalen de voordelen en limieten die deze ronden voor jou en je tegenstander gelden, dus je moet niet alleen zorgen dat je het juiste plot voor jouw plannen kiest, maar ook inschatten welk plot het vervelendst is voor de plannen van jouw tegenstander.

Deze 2e editie van de Core set bevat alles wat je nodig hebt om direct het gevaarlijke spel der tronen te spelen met jouw favoriete huis.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
9780633441903

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling