Bespaar 15%

First Martians: Adventures on the Red Planet

Normale prijs: 64.95
54.95
U bespaart: 10.00 (15%)
POR80279
op voorraad
+

Omschrijving

Jullie moeten goed samenwerken onder barre omstandigheden om in leven te blijven op de rode planeet.

De spelers zijn astronouten die geland zijn op Mars. Ze hebben hun basis opgezet en alles werkt naar behoren, maar al snel treden de eerste problemen op en moeten de taken goed verdeeld worden om deze problemen op te lossen terwijl de missie voltooid wordt.

Elke astronout verdeelt daarbij zijn tijd over één of twee van de vele taken. Zo kun je een taak snel af proberen te maken, maar dan loop je het risico dat er iets mis gaat of dat de taak helemaal niet afkomt. Je kunt echter ook niet overal het zekere voor het onzekere nemen, want voordat je het weet kom je dan tijd tekort of ben je niet op tijd voorbereid voor het volgende probleem dat de bijbehorende app je voorschoteld.

Wat je ook doet: alles heeft zijn weerslag op het moraal van de groep en veel van jouw acties hebben gevolgen voor de toekomst in dit strategische spel. Er zijn dus veel verschillende afwegingen die je moet maken en een goede planning is vereist.

Dit spel bevat meerdere scenario's die elk een unieke uitdaging vormen voor de spelers. Tevens kun je campagnes van verschillende aaneengesloten scenario's spelen om een nog completer avontuur te beleven.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling