Cthulhu Wars

159.95
GS-GRECTHU01
op voorraad
+

Omschrijving

De mensheid is niet meer en verschrikkelijke monsters hebben de aarde overgenomen. De strijd gaat echter door. Welke Great Old One zal heersen over de ruïnes van de aarde?

In deze strategische strijd controleren de spelers elk een asymmetrische factie uit de Cthulhu mythos. Ze spenderen vervolgens hun machtpunten om volgelingen te verzamelen, monsters op te roepen, eenheden over de kaart te verplaatsen, poorten te openen, gevechten te starten en natuurlijk om hun Great Old One te laten ontwaken.

Op deze wijze vergroten ze hun macht en positie op het speelveld, maar ze moeten ook zes taken uitvoeren om de zes benodigde boeken met spreuken te verzamelen. Alleen dan kun je namelijk winnen door 30 punten te verzamelen. Elke factie speelt echter weer anders dan de andere, dus je moet optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van jouw factie om dit als eerste te volbrengen.

De grote en gedetailleerde miniaturen brengen het spel helemaal tot leven en maken het ongetwijfeld het kroonjuweel in jouw collectie.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling