Bespaar 23%

Conan

Normale prijs: 109.95
84.95
U bespaart: 25.00 (23%)
MONCON01EN
op voorraad
+

Omschrijving

Beleef de avonturen van Conan, de dief Shevatas en de magiër Hadrathus terwijl ze vechten tegen de monsters, necromancers en Picten onder leiding van Zogar Sag, Zaporavo en Skuthus.

In dit spel kruipen 1 tot 4 spelers in de huid van Conan en zijn kompanen en voert een andere speler de vijandelijke troepen aan.

Als een held aan de beurt is, dan kan hij kiezen om acties uit te voeren of te rusten. Als je een actie uitvoert, kies je zelf hoeveel actiepunten je hieraan spendeert en daarmee ook hoeveel dobbelstenen je mag gooien om de actie uit te voeren, maar als je actiepunten op zijn, dan moet je rusten.

De vijandelijke speler activeert zijn eenheden door de bijbehorende tegel te activeren en evenveel energie te betalen als de plaats van deze tegel in de rij. Daarna wordt deze tegel achteraan in de rij geplaatst, waardoor het de volgende keer nog duurder is om deze tegel te activeren. Ook de vijandelijke speler moet zijn actiepunten daarbij goed in de gaten houden, want hij krijgt er elke beurt maar een paar bij.

Je kunt dit spel met losse missies spelen, maar je kunt ook een campagne spelen van aaneengesloten missies.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-5
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling