Dungeon Academy

32.95
MTGDA01EN
op voorraad
+

Omschrijving

In Dungeon Academy zijn de spelers studenten aan de universiteit voor avonturiers. Om hun diploma te halen, moeten ze de andere avonturiers te slim af zijn.

Elke speler heeft zijn eigen scoreblad met daarop een 4x4 grid. Er worden dobbelstenen geworpen en iedereen moet op zijn scoreblad een doorlopende lijn tekenen die het pad door de kerker voorstelt. Daarna wordt gekeken wat je allemaal tegenkomt op jouw pad, zoals monsters die je moet verslaan en drankjes die je leven of mana teruggeven. Daarna kies je één van vier queesten op je blad die je bonuspunten oplevert en krijg je een schat die je extra mogelijkheden geeft.

Vervolgens worden de dobbelstenen opnieuw gegooid voor een volgende ronde, waarbij één van de dobbelstenen in de tweede en derde ronde wordt vervangen door een labyrintdobbelsteen die je maar in één richting kunt passeren. In de vierde ronde wordt één dobbelsteen vervangen door de eindbaas. Aan het eind van elke ronde kies je uit de overgebleven queesten op jouw blad er weer één waar je bonuspunten voor krijgt en een nieuwe schat. Aan het einde van vier ronden, wint de speler met de meeste punten.

Wie is het beste opgewassen tegen de uitdagingen in de kerker van de school?


Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-6
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
20 minuten
Taal:
  • NL
  • EN
  • FR
EAN Code:
3760146645028

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling