Bespaar 13%

Star Trek: Ascendancy

Normale prijs: 79.95
69.95
U bespaart: 10.00 (13%)
GFNST001
op voorraad
+

Omschrijving

Vertrek vanuit jouw thuisplaneet, ontdek nieuwe planeten en breid jouw beschaving uit in het heelal. Kies jij voor een vreedzame uitbreiding of voor verovering en plundering?

In dit spel kies je één van de bekende Star Trek facties (Federation, Klingon en Romulan). Je vertrekt met jouw schepen vanaf jouw thuisplaneet en ontdekt nieuwe planeten aan het einde van de paden in de ruimte. Op deze wijze wordt op een unieke wijze een heelal opgebouwd.

Als je planeten ontdekt kun je nieuwe beschavingen vinden, maar ook gevaarlijke situaties waarbij jouw schilden broodnodig zijn. Planeten kun je onder jouw controle krijgen en daarbij kun je kiezen voor een vreedzame, politieke overname of voor een gewelddadige verovering.

Omdat het ontdekte heelal steeds groter wordt, zul je meer schepen moeten bouwen en nieuwe technologieën moeten ontwikkelen. Je moet echter ook investeren in de cultuur van jouw factie om het spel te kunnen winnen.

In dit spel zul je heel veel verschillende bekende situaties, planeten en levensvormen uit het Star Trek universum tegenkomen, waardoor het elke keer weer heel anders speelt. Ben jij een echte leider en loods jij jouw factie naar de top?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 3
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
135 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling