Brass Deluxe

66.95
FRD101783
op voorraad
+

Omschrijving

Beleef de industriële revolutie van dichtbij. Produceer de goederen als de vraag het hoogst is en zorg dat je eigen transportbedrijven gunstig liggen zodat je tegenstanders deze ook moeten gebruiken.

Het spel is opgedeeld in twee perioden, de Kanaal Periode en de Spoor Periode. Elke periode is opgedeeld in een aantal fasen. De actie fase staat centraal in de beide perioden. Je hebt een hand met kaarten waarmee je verschillende industrieën kunt bouwen en de transportverbindingen tussen deze industrieën kunt aanleggen. Je verdient overwinningspunten met industrieën die winst maken. De speler die uiteindelijk de meeste overwinningspunten weet te verdienen heeft gewonnen.

De spelregels zijn zo gestructureerd dat je het spel zo snel mogelijk kunt opzetten en kunt beginnen. De basisregels zijn kort en bondig beschreven. Aan het einde van de spelregels zijn de spelsituaties verder uitgediept.

Deze deluxe editie bevat een dubbelzijdig speelbord waarbij één zijde speciaal bedoeld is voor twee spelers. Daarnaast krijg je prachtige metalen muntjes.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
13+
Gemiddelde speelduur:
120 minuten
Taal:
  • EN