Bang! Het Dobbelspel

19.95
WGG1838
op voorraad
+

Omschrijving

De strijd tussen de arm van de wet en de bandieten duurt voort, maar ditmaal mengen de indianen zich ook in de strijd! Durf jij je nog te tonen en de anderen om te leggen?

Ook ditmaal krijgen alle spelers een rolkaart en een karakterkaart toebedeeld. Hierdoor ontstaan de bekende (en geheime) teams van Sheriff met zijn hulpjes, de bandieten en de zonderlingen. De arm der wet probeert er achter te komen wie de bandieten zijn en ze uit te schakelen en vice versa. De zonderlingen spelen alleen voor zichzelf en proberen als enige over te blijven.

Als je aan de beurt bent, dan rol je de vijf dobbelstenen maximaal drie keer om het resultaat te behalen dat je wilt. Vervolgens zet je het resultaat in om de andere spelers neer te schieten of levens te helen.

Als je echter pijlen gooit, dan komen de indianen dichter in de buurt totdat ze hun pijlen loslaten op alle spelers. De spelers die de meeste pijlen hebben gegooid tot die tijd, krijgen ook de meeste schade. Met drie Gatlin Gun resultaten kun je je echter zowel van de indianen als de tegenstanders ontdoen.

Welke groep zal er nog overeind blijken te staan als het stof opgetrokken is?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 3-8
Leeftijd:
8+
Gemiddelde speelduur:
15 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
8718026302955

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling