The Grizzled: Armistice Edition

50.95
CMNSGRZ003
op voorraad
+

Omschrijving

Nieuwe editie van The Grizzled die zowel de uitbreiding als een campagne modus bevat.

Elke ronde beslist de huidige leider van de eenheid hoeveel kaarten iedereen krijgt. Vervolgens moet elke speler telkens kiezen of hij nog een kaart uit zijn hand speelt of dat hij uit de huidige missie stapt.

Elke kaart in jouw hand toont namelijk dreigingen (zoals mortieren en slecht weer) die je jouw voortgang ongedaan kunnen maken of negatieve persoonlijke eigenschappen die het je de rest van het spel lastiger maken en je zelfs het spel kunnen laten verliezen. Je wilt echter wel zo snel mogelijk jouw kaarten uitspelen, want je kunt alleen winnen als je de trekstapel leeg krijgt voordat het te laat is.

Jouw team moet dus niet te behoudend spelen en de acties goed op elkaar afstemmen, maar de handkaarten van elke speler blijven grotendeels geheim voor de andere spelers. Als je echter een goede inschatting kunt maken van wat jouw medespelers dwars zit, dan kun je ze helpen met een inspirerende speech waardoor ze vervelende kaarten mogen afleggen.

Kunnen jullie goed samenwerken, elkaars signalen goed interpreteren en de missies overleven?

Deze nieuwe editie bevat alles om het originele spel te spelen, de missies uit de At Your Orders uitbreiding en een nieuwe campagnemodus waarin alle belangrijke gebeurtenissen uit de Eerste Wereldoorlog langs komen. Daarnaast krijg je een set prachtige miniaturen voor de karakters uit het spel.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
45 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling