Sierra West

44.95
BND0042
op voorraad
+

Omschrijving

Aan het eind van de jaren 40 van de 19e eeuw gingen duizenden pioniers naar het westen over de bergen van de Sierra Nevada. In dit spel ben jij een expeditieleider die zijn groep pioniers moet leiden naar wat later Californië zal worden. Word jij de beste leider?

Aan het begin van het spel kiezen de spelers één van de modules en bouwen een berg van overlappende kaarten met deze module. Afhankelijk van de gekozen module is er een ander thema, andere manieren om te winnen en interessante variaties.

In Apple Hill oogst je Granny Smith en Red Delicious appels uit een goed gevulde boomgaard. Of ga op zoek naar goud en goede visgronden, waarbij je je niet moet laten afleiden door het geluid van de banjo's in Boats & Banjo's. Gold Rush geeft je de mogelijkheid om goud te winnen in de mijn, waarbij je een lantaarn en dynamiet tot je beschikking hebt om het zoeken te vergemakkelijken. Tenslotte heeft een bende zich in de bergen verschanst, als je bendeleden weet te vangen, kun je een goede beloning krijgen in Outlaws & Outposts.


Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
45 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
6425453000966

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling