Great Western Trail

39.95
PBGESG50090
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Drijf jouw kudde van Texas naar Kansas City, waar het vee per trein aan verre steden wordt geleverd. Verzorg jouw kudde goed en maak slim gebruik van de bedrijven die je op jouw reis tegenkomt.

Je verhoogt de waarde van de kudde in jouw hand door nieuwe, dure koeiensoorten er aan toe te voegen en dubbele sporten tijdig te verhandelen bij de locaties die je onderweg tegen komt.

Bij deze locaties kun je ook andere acties uitvoeren, zoals het werven van cowboys, arbeiders en ingenieurs, of het oprichten van jouw eigen locaties. Tijdens het spel maken de spelers 5 tot 7 trips naar Kansas, waardoor ze hun eigen locaties meerdere malen kunnen bezoeken om van het voordeel gebruik te maken. Tevens moeten de andere spelers betalen om jouw locaties te passeren.

Als je een stad van koeien voorziet, leg je een fiche van je tableau op die stad en krijg je daarvoor punten. Tevens speel je hiermee een bonusoptie vrij. Elke stad heeft echter een minimale waarde waaraan jouw kudde moet voldoen en mag echter maar een keer beleverd worden. Je moet dus goed moet plannen wanneer je welke stad belevert.

Great Western Trail is spannend en biedt vele tactische mogelijkheden. De locaties zijn ook tweezijdig gedrukt, waardoor je de uitdaging nog groter kan maken en geen spel hetzelfde zal zijn.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
4061897500901

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling