Valda

58.95
BAN01
op voorraad
+

Omschrijving

Als stamhoofd van een kleine Vikingclan bouw je tempels en verzamel je volgelingen om uiteindelijk een God te worden met verbazende krachten.

In dit spel verzamel je grondstoffen uit jouw mijnen door dobbelstenen te gooien en trek je (open) kaarten waarmee je meer grondstoffen kunt krijgen of andere acties kunt uitvoeren. Hiermee kun je extra mijnen bouwen voor nog meer grondstoffen, maar je kunt ook tempels bouwen in de gebieden van de bestaande goden. De god in wiens gebied je een tempel bouwt, beloont je daarvoor met permanente voordelen en speciale kaarten die beter zijn dan de standaard kaarten. Je moet hierbij dus goden uitkiezen die goed bij jouw speelstijl en doelen aansluiten.

Jouw tegenstanders kunnen jou echter ook aanvallen met de wapenkaarten van de goden. Je moet jouw grondstoffen dus verstandig spenderen om jezelf hiertegen te verdedigen. Lukt het jou om de meeste volgelingen te verzamelen en je tegen jouw vijanden te verdedigen? Er is namelijk maar één vrije stoel aan de tafel van de bestaande goden.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-5
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
120 minuten
Taal:
  • NL
  • EN
  • GE
  • FR
EAN Code:
5430000700030

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling