Rush & Bash

20.95
RDG2046M
op voorraad
+

Omschrijving

Doe mee aan de meest gestoorde race die je ooit mee zult maken! Bommen en rakketten zijn maar een klein deel van het probleem.

Elke beurt speel je een kaart uit jouw hand. Deze geeft aan hoe snel je vooruit gaat, maar ook welk speciaal effect je mag uitvoeren (bijvoorbeeld wapens afvuren en de auto repareren). Daarnaast mag je de speciale krachten van jouw chauffeur en auto gebruiken om meer kaarten te spelen of chaos te veroorzaken.

Het modulaire speelbord met 3D bruggen, vulkanen en diren zorgt ervoor dat je unieke racebanen kunt maken met speciale effecten en obstakels. Je kunt ook een variant spelen waarbij je jouw auto zelf samenstelt en meerdere races achter elkaar speelt


Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-6
Leeftijd:
7+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • EN
  • FR

Beoordelingen

Spannend racespel met 6 racewagens die elkaar met raketten en bommen proberen te beschadigen met als doel het eerst de finish te bereiken. Op twaalf dubbelzijdige speelborden kan elke keer een ander parcours worden gemaakt. Onderweg kom je objecten tegen zoals een 3-D vulkaan, die lava uitspuugt, een jungle, een aardverschuiving, een wild beest, die allemaal je wagen kunnen beschadigen. Het spel wordt card-driven gespeeld en kent vele variaties!
Schrijf een beoordeling