Ancient Terrible Things

42.95
GSTPCGAT02
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Een groep avonturiers ging op zoek naar schatten en glorie, maar vond een sinister kwaad. Zal jij de enige overlevende zijn die dit gevaar wereldkundig maakt?

De spelers kiezen een locatie en rollen vervolgens dobbelstenen om de diverse avonturen te overleven en schatten te verzamelen. Opnieuw rollen mag, maar je moet dan alle dobbelstenen opnieuw rollen, tenzij je speciale fiches verdiend hebt.

Als het je lukt om een avontuur te overleven, mag je ook de speciale mogelijkheid van de bijbehorende locatie gebruiken. Zo kun je extra moed verzamelen om avonturen te overleven zonder risico, fiches krijgen voor het opnieuw rollen, geld verdienen om uitrusting te kopen, etc. Deze mogelijkheden zijn belangrijk, want de uitdagingen worden steeds moeilijker en je moet wel heel veel geluk hebben om het zonder deze mogelijkheden het eind te halen.

Zelfs met alle hulpmiddelen, zul je soms een avontuur falen. Dit levert je echter minpunten op en de speler met de meeste punten zal uiteindelijk alleen het avontuur overleven.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling