Aanbieding: Strife: Shadows and Steam

17.95
V3G2100
op voorraad
+

Omschrijving

De oude kampioenen van Aerim zijn nog slechts vage herinneringen. De oude magie is vervangen door stoomtechnologie, maar de strijd gaat onverminderd door.

Beide spelers starten met een gelijke set kampioenen en elke beurt spelen ze daar één van uit om de eerste open gedraaide locatiekaart te winnen. Beide kaarten worden vervolgens vergeleken en de vaardigheden van de gespeelde kampioenen wordt geactiveerd. Tevens worden de 'erfenis' vaardigheden van de de daarvoor gespeelde kampioenen geactiveerd en wordt gekeken naar de invloed van de locatie. Dit alles bepaalt de totale gevechtskracht van beide zijden en/of zorgt er voor dat er ineens om een andere locatie gestreden wordt.

Als het stof opgetrokken is, dan zal één zijde de sterkste zijn en de punten van de betreffende locatiekaart verdienen en volgt een nieuwe ronde. Wie de meeste punten heeft verdiend aan het einde van het spel, zal de winnaar zijn van dit conflict, maar dat is niet zo eenvoudig als het klinkt. Alle vaardigheden grijpen vernuftig in elkaar en elke ronde zal een nieuwe hersenkraker opleveren.

Dit spel kan los gespeeld worden, maar ook gecombineerd worden met Strife: Legacy of the Eternals.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling