magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd

Aanbieding: Starfighter
 
Nu: € 27.95
Zoeken
Bestellijst
Nieuw
Aanbiedingen
Beschadigd
Nieuw
Nieuws

magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd


MatPods aan ons assortiment toegevoegd! MatPods aan ons assortiment toegevoegd! april 2018
Neem jij graag jouw speelmat mee, maar ben je bang voor beschadiging of vuil? Dan zijn de MatPods precies wat je zoekt!
meer...
Je kunt weer op expeditie gaan! Je kunt weer op expeditie gaan! april 2018
Altijd al een rollenspel willen spelen, maar heb je geen tijd om een avontuur voor te bereiden of voor urenlange speelsessies? Dan is Expedition: The RPG Cardgame echt iets voor jou! Dit spel is weer terug en nu zelfs nog spannender met de uitbreiding The Horror.
meer...
Queendomino vanaf nu verkrijgbaar! Queendomino vanaf nu verkrijgbaar! april 2018
Na Kingdomino volgt een nieuwe uitdaging in Queendomino. Je breidt niet alleen jouw koninkrijk uit met nieuwe gebieden, maar je moet ook rekening houden met de koningin, draak, ridders en gebouwen.
meer...
Schapen en Heuvels in een nieuw jasje! Schapen en Heuvels in een nieuw jasje! april 2018
Het zo vredige gebied rond Carcassonne lijkt de ideale plek om schapen te houden, maar hongerige wolven sluipen naderbij in de Schapen en Heuvels uitbreiding!
meer...
Monster Menagerie III miniaturen vanaf vandaag verkrijgbaar! Monster Menagerie III miniaturen vanaf vandaag verkrijgbaar! april 2018
De Monster Menagerie III miniaturenset voegt veel nieuwe helden, vijanden en andere monsters toe aan de de wereld van Dungeons & Dragons.
meer...
De Crystal Clans betreden het slagveld De Crystal Clans betreden het slagveld april 2018
Combineer in Crystal Clans jouw eenheden in krachtige formaties en spendeer kostbare energie om de troepen van jouw tegenstanders te verslaan en mysterieuze kristallen te claimen.
meer...
Smash Up gaat terug naar de 70's! Smash Up gaat terug naar de 70's! april 2018
Smash Up is uitgebreid met That 70's Expansion. De wrekers staan niet toe dat je de buurt terroriseert, de truckers zijn constant alles aan het verplaatsen, de discodancers zijn erg flexible en kunnen de Kung Fu vechters hun kracht focussen.
meer...
Queendomino nu voor te bestellen! Queendomino nu voor te bestellen! april 2018
Queendomino gaat verder waar Kingdomino ophield en voegt allerlei nieuwe opties toe voor de spelers. Je kunt beide spellen ook combineren voor een episch spel van 3 of 4 personen in een 7x7 grid.
Kijk hier wat Queendomino precies toevoegt aan het koninkrijk.
meer...
Dungeon Saga assortiment uitgebreid Dungeon Saga assortiment uitgebreid april 2018
In het avontuurlijke Dungeon Saga leidt één speler de kwade krachten en proberen de andere spelers samen te werken om hem te verslaan. Met de uitbreidingen voor dit spel ontvouwt zich een spannend verhaal dat prachtig aangekleed wordt met de vele miniaturen.
meer...
Mordenkainen's Tome of Foes en Monster Menagerie III voor te bestellen! Mordenkainen's Tome of Foes en Monster Menagerie III voor te bestellen! april 2018
De beroemde tovenaar Mordenkainen heeft zijn leven vele malen gewaagd om al zijn kennis te vergaren. Met dit boek kun jij zonder gevaar toegang krijgen tot deze schat van informatie. Er is ook tijdelijk een gelimiteerde editie met een alternatieve kaft verkrijgbaar.

Bedenk de spannendste en fraaiste avonturen met de Monster Menagerie III miniaturenset.
meer...
Fallout is weer terug! Fallout is weer terug! april 2018
Na de grote oorlog van 2077 is de wereld veranderd in een kaal niemandsland waarin gemuteerde monsters en gevaarlijke robots te vinden zijn. Fallout is dus alleen geschikt voor moedige avonturiers.
meer...
DragonBall accessoires nu voor te bestellen! DragonBall accessoires nu voor te bestellen! april 2018
We hebben de Deckboxen en Sleeves van DragonBall Super Card Game aan ons assortiment toegevoegd.
meer...
De Brotherhood of Steel, Super Mutants en Survivors komen er aan! De Brotherhood of Steel, Super Mutants en Survivors komen er aan! april 2018
Voor Fallout: Wasteland Warfare zijn de eerste uitbreidingen en accessoires nu voor te bestellen.
meer...
Dominaria nu voor te bestellen! Dominaria nu voor te bestellen! maart 2018
De nieuwe Magic set Dominaria beleeft zijn release op vrijdag 27 april. Bestel deze set nu vast voor zodat je de bestelling op die datum kunt ophalen of dat wij hem dan naar je kunnen versturen.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update maart 2018
De Flight of the Crows cycle voor A Game of Thrones is gestart met de eerste vier Chapter Packs.

Bij Android: Netrunner zijn we halverwege de Kitara cycle aanbeland en we hebben de Android novels toegevoegd aan ons assortiment.

Bij Arkham Horror is de The Path to Carcosa cycle inmiddels volledig uitgebracht.
De Forgotten Age cycle is nu voor te bestellen. Dit geldt ook voor Return to the Night of the Zealot.
Kijk ook eens naar de Arkham Horror Novels die exclusieve kaarten bevatten voor dit spel.

Voor Legend of the Five Rings verschijnt binnenkort het Clan Pack: Disciples of the Void. Dit pack introduceert nieuwe kaarten die vooral gericht zijn op de Phoenix Clan.

Voor Lord of the Rings zal binnenkort de The Wilds of Rhovanion verschijnen.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Alliances cycle uitgebreid met het Force Packs Desperate Circumstances, Swayed by the Dark Side en Trust in the Force.
meer...
Charterstone nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! Charterstone nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! maart 2018
Het koninkrijk Greengully wil uitbreiden naar de landen voorbij zijn grenzen. De koning heeft zes burgers met unieke vaardigheden geselecteerd voor deze taak. Wie draagt het meest bij in Charterstone?
meer...
Scherpe aanbieding voor Runewars: The Miniatures Game! Scherpe aanbieding voor Runewars: The Miniatures Game! maart 2018
We hebben bij Runewars: Miniatures Game het basisspel en vele uitbreidingen tijdelijk een scherpe aanbiedingsprijs gegeven. Stel snel jouw eigen leger samen en trek ten strijde!
meer...
Sagrada vanaf nu weer verkrijgbaar! Sagrada vanaf nu weer verkrijgbaar! maart 2018
Sagrada is zo populair dat het spel telkens al opraakte in de voorbestellingsperiode, maar nu hebben we eindelijk het spel voldoende binnengekregen en is het op voorraad. Kijk snel waarom dit spel zo populair is!
meer...
Veel Pokémon boxen in de aanbieding! Veel Pokémon boxen in de aanbieding! maart 2018
Er komen weer veel nieuwe Pokémon releases aan en dus hebben we ruimte nodig in onze schappen. We hebben daarom heel veel Pokémon boxen een aantrekkelijk prijsje gegeven. Kijk snel wat er tussen zit, want voor veel van deze boxen geldt: op=op!
meer...
Star Wars Legion vanaf nu verkrijgbaar! Star Wars Legion vanaf nu verkrijgbaar! maart 2018
Vandaag is de langverwachte release van de Star Wars: Legion Core Set en de eerste uitbreidingen.
Heb jij jouw ideale gevechtsgroep al samengesteld? De mensen van Star Builds zijn er in ieder geval al helemaal klaar voor!
meer...
Nieuwe Escape Room avonturen aan de horizon! Nieuwe Escape Room avonturen aan de horizon! maart 2018
Voor de Exit reeks verschijnen binnenkort maar liefst drie nieuwe delen: Evacuatie van de Noordpool, Het Verboden Slot en Het Vergeten Eiland. De eerste drie delen zijn ook weer verkrijgbaar.

De Pocket Escape Room reeks wordt uitgebreid met twee nieuwe delen, namelijk: Het Lot van Londen en Diefstal in Venetië. Tevens komt het eerste deel ook weer terug.
meer...
Magic Masters 25 vanaf vandaag verkrijgbaar! Magic Masters 25 vanaf vandaag verkrijgbaar! maart 2018
Vier het 25-jarige bestaan van Magic: the Gathering met deze set die de meest krachtige en interessante kaarten bevat uit de geschiedenis van dit leuke spel.
meer...
De Von-Neuman Machines komen er aan! De Von-Neuman Machines komen er aan! maart 2018
De Replicators uitbreiding voor Space Empires introduceert een nieuwe factie, terreintegels en veel nieuwe manieren om het spel te spelen.
meer...
Nieuwe White Goblin spellen op de website verschenen! Nieuwe White Goblin spellen op de website verschenen! februari 2018
Speel jij vaak met grote groepen? Dan zijn Fuji Flush en Wazzda?! misschien precies wat je zoekt. Tevens zijn Altiplano en Het Verboden Eiland (weer) binnengekomen.
meer...
Dodelijke vijanden keren terug! Dodelijke vijanden keren terug! februari 2018
De Deadly Foes voor Pathfinder Battles zijn weer uit voorraad leverbaar.
meer...
Extra korting op de verzendkosten! Extra korting op de verzendkosten! februari 2018
Ben je een liefhebber van de Living Card Games van Fantasy Flight of Pokémon? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de producten uit deze categorieën tellen nu ook mee voor korting op de verzendkosten! Vanwege de scherpe prijzen in deze categorieën is de impact niet zo groot als bij andere categorieën, maar alle kleine beetjes helpen...
meer...
De Sheriff en de Merry Men zijn terug in Nottingham! De Sheriff en de Merry Men zijn terug in Nottingham! februari 2018
Sheriff of Nottingham en de Merry Men zijn weer terug van weggeweest.
meer...
Stap in de cockpit van moderne en historische vliegtuigen! Stap in de cockpit van moderne en historische vliegtuigen! februari 2018
Kies in Israeli Air Force Leader uit alle operationele jagers van de Israelische luchtmacht of stel de bemanning van B-17 bommenwerpers en hun escortes samen in B-17 Flying Fortress Leader.
meer...
De Legacies boosters van Star Wars: Destiny zijn terug! De Legacies boosters van Star Wars: Destiny zijn terug! februari 2018
De Legacies boosters voor Star Wars: Destiny zijn weer verkrijgbaar.
meer...
Stuffed Fables vanaf nu verkrijgbaar! Stuffed Fables vanaf nu verkrijgbaar! februari 2018
In Stuffed Fables komen de knuffeldieren van een klein meisje tot leven om haar gezamelijk te redden van een kwaadaardige kracht. Kruip in de stoffen huid van een knuffeldier en ontdek de wonderlijke wereld waarin dit spannende verhaal zich afspeelt.
meer...
Ultra Prism nu voor te bestellen! Ultra Prism nu voor te bestellen! januari 2018
De nieuwe serie Ultra Prism beleeft zijn release op vrijdag 2 februari. Bestel de set nu vast voor om het op de releasedatum te krijgen.
meer...
Bloeddorstige vampieren en verleidelijke Succubi overvallen het westen! Bloeddorstige vampieren en verleidelijke Succubi overvallen het westen! januari 2018
Voor Shadows of Brimstone zijn de Feral Vampires en Hellfire Succubi verschenen. Deze uitbreidingen bevatten nieuwe missies die direct de nieuwe vijanden introduceren.
meer...
De meeste Descent uitbreidingen zijn weer op voorraad! De meeste Descent uitbreidingen zijn weer op voorraad! januari 2018
Heel veel uitbreidingen en Lieutenant Packs van Descent zijn weer opnieuw door Fantasy Flight geproduceerd. Maak jouw collectie nu compleet als je deze nog mist!
meer...
De D&D Dungeon Tiles zijn terug! De D&D Dungeon Tiles zijn terug! januari 2018
Verzin de mooiste avonturen met de City, Dungeon en Wilderness Dungeon Tiles.
meer...
DragonBall Super Card Game nu ook bij ons verkrijgbaar! DragonBall Super Card Game nu ook bij ons verkrijgbaar! januari 2018
Kruip in de huid van Son Goku, Vegeta, Piccolo, of andere bekende karakters uit de manga en versla jouw aartsvijanden. Van dit spel is nu de Galactic Battle serie en het The Awakening starter deck verkrijgbaar.
meer...
Leid jouw troepen in Star Wars: Legion! Leid jouw troepen in Star Wars: Legion! januari 2018
Binnenkort verschijnen het basisspel en de eerste uitbreidingen van Sta Wars: Legion. Dit miniaturenspel laat je spannende gevechten en missies in het Star Wars universum naspelen met een gestroomlijnd en thematisch spelsysteem. Bestel dit spel nu vast voor om het op de releasedatum te kunnen ontvangen.
meer...
Rivals of Ixalan nu voor te bestellen! Rivals of Ixalan nu voor te bestellen! januari 2018
De nieuwe serie Rivals of Ixalan gaat verder waar Ixalan ophield. Bestel deze set nu vast voor zodat je hem op de releasedatum kunt ontvangen.
meer...
Gesloten van 23 december t/m 3 januari! Gesloten van 23 december t/m 3 januari! januari 2018
Van 23 december t/m 3 januari zijn we gesloten wegens de vakantie en tellingen. Op donderdag 4 januari starten we de werkzaamheden weer en wordt de opgelopen achterstand zo snel mogelijk ingelopen.
Prettige Kerstdagen en de beste wensen voor 2017
We wensen jullie allemaal alvast fijne feestdagen en het beste voor 2018!
meer...
The Wind Gambit vliegt de winkel uit! The Wind Gambit vliegt de winkel uit! december 2017
Met de binnenkomst van The Wind Gambit is ons hele Scythe assortiment weer compleet verkrijgbaar!
meer...
Comics, Cartoons en Cantrips! Comics, Cartoons en Cantrips! november 2017
Teams van superhelden nemen het op tegen teams van superschurken in de Confrontations uitbreiding voor DC Comics Deck-Building Game.

Speel als jouw favoriete Cartoon Network karakters of superhelden in Teen Titans Go! Deck-Building Game en Cartoon Network Crossover Crisis Deck-Building Game.

Epic Spell Wars stijgt naar het 3e Epische Level met Epic Spell Wars of the Battle Wizards III: Melee at Murdershroom Marsh.
meer...
Nieuwe facties voor Ashes: Rise of te Phoenixborn! Nieuwe facties voor Ashes: Rise of te Phoenixborn! november 2017
The Path of Assassins introduceert Jericho Kill die unieke vaardigheden heeft omdat ze van jongs af aan als een krijger getraind is. The Masters of Gravity worden geleid door Echo Greystorm die de natuurkundige wetten kan breken.
meer...
Nieuwe Starfinder en Pathfinder releases! Nieuwe Starfinder en Pathfinder releases! november 2017
Voor Starfinder is de eerste Flip Mat, Player Character Folio, Combat Pad en het Alien Archive boek verschenen.

Het Pathfinder assortiment is uitgebreid met de Freeport Bestiary, de pocket edities van Ultimate Equipment en Bestiary 2. Tevens zijn de Map Pack: Fungus Forest en de Flip Mat: Bigger Keep verschenen.
meer...
Reis met de trein of door de lucht Reis met de trein of door de lucht november 2017
Op magische wijze zijn er zwevende eilanden verschenen boven Small World en al gauw realiseert iedereen zich dat daar nieuwe rijkdommen te vergaren zijn...

In Ticket to Ride - France moet in Frankrijk nog een spoor aangelegd worden en start je in het Oude Westen in jouw eigen stad.
meer...
Kunnen jij overleven in de ruimte? Kunnen jij overleven in de ruimte? november 2017
In First Martians: Adventures on the Red Planet moeten jullie goed samenwerken onder barre omstandigheden om in leven te blijven op Mars. Elke astronout verdeelt daarbij zijn tijd over de taken. Ga jij voor de snelle oplossing, of kies je het zekere voor het onzekere met het risico dat je tijd tekort komt?

Stuur jouw onderzoeksschepen de ruimte in om je kennis en macht te vergroten in Alien Artifacts. Bouw krachtige schepen, ontwikkel nieuwe technologiën en ontgin planeten om de concurrentie voor te blijven.

Omdat er een patstelling ontstaan is op de planeet, hebben alle facties nieuwe gebouwen ontwikkeld, hun vaardigheden verbeterd en nieuwe leiders gepromoveerd in de Aftermath uitbreiding voor Cry Havoc.
meer...
De jacht op monsters is gestart! De jacht op monsters is gestart! november 2017
In Bloodborne ga je op monsterjacht in de tunnels onder de gevallen stad Yharnam. Wie kan de meeste en de gevaarlijkste monsters verslaan zonder zelf het loodje te leggen?

Kruip in Massive Darkness in de huid van dappere helden en ga het gevecht aan met bewapende monsters om veel buit te verdienen en de missies te vervullen.
meer...
Nieuwe releases van 999 Games! Nieuwe releases van 999 Games! november 2017
Het werkschema op kantoor is chaotisch en het is lastig om je te focussen. Je moet alle documenten sorteren en mag zeker niet in slaap vallen voordat de Klus Geklaard is!

Reis naar Venetië met Marco Polo en richt daar nog meer handelsposten op.

Hoogspanning - Legacy voegt elke keer kaarten toe aan Hoogspanning en verwijdert andere kaarten uit het spel. Zo ontstaat er telkens een uniek Hoogspanning verhaal.
meer...
Het alarm gaat af! Het alarm gaat af! november 2017
Wegens de vele inbraken is er bij Magic Maze het nieuwe bewakingssysteem Maximum Security geïnstalleerd dat het leven van de avonturiers een stuk lastiger maakt. Deze uitbreiding is nu tijdelijk verkrijgbaar met gratis promotegels!
meer...
Nieuwe Essen releases van White Goblin Games! Nieuwe Essen releases van White Goblin Games! november 2017
Het slimme fabel systeem van Fabelfruit wordt toegepast in de drie nieuwe Fast Forward spellen. Kies welk spel jou het leukste lijkt en begin direct met spelen! Of wil je liever nog wat meer fabelsappen maken? Dan is de Limoen uitbreiding precies wat je zoekt.

Geef in Gaia Project leiding aan één van de veertien volkeren die planeten in de ruimte gaan koloniseren.

Welkom terug op de bazaar van Istanbul! Stuur je assistenten er op uit om geld en handelswaren te verdienen en investeer in gunsten bij de moskee om de kostbare robijnen te verkrijgen in Istanbul: Het Dobbelspel.

Vanaf de eerste permanente nederzetting in Montana trekken vele gelukszoekers met hun huifkar naar deze regio om werk te zoeken en daar een toekomst op te bouwen.

Of reis jij liever naar Bali? De inwoners daar offeren een groot deel van de oogst om de goden en de geesten van hun voorouders gunstig te stemmen.

In Claim moet een opvolger voor de koning gekozen worden die ondersteund wordt door alle facties van het koninkrijk.

Ali Baba roept "Sesam open u!" en de magische grot opent zich. De grot is tot het plafond gevuld met schatten en Ali Baba twijfelt geen moment...

In Codenames: Duet zijn jij en jouw partner op een geheime missie om 15 agenten te contacteren, maar worden jullie achterna gezeten door meedogenloze sluipmoordenaars.
meer...
Wordt één met de natuur! Wordt één met de natuur! oktober 2017
Verschillende loten proberen in Photosynthesis de grond van een klein eilandje te bezetten en voldoende zonlicht te vangen om uit te groeien tot volwassen bomen.

In Indian Summer verlaat je tuin en betreed het prachtige herfstbos. Tijdens een wandeling kun je vele geluksmomentjes hebben als je een heerlijke paddestoel vindt of een mooi dier spot.
meer...
Commander 2017 keert terug! Commander 2017 keert terug! oktober 2017
We hebben weer Commander 2017 Decks binnen gekregen! Wees er snel bij, want deze decks zijn erg populair.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update oktober 2017
De nieuwe serie Crimson Invasion is nu voor te bestellen.

Van Shining Legends zijn de Pin Collections van Pikachu en Mewtwo zijn uit voorraad leverbaar en die van Zoroark is voor te bestellen. De Premium Power Collection: Ho-Oh is ook uit voorraad leverbaar en die van Zoroark is wederom voor te bestellen.

Om al deze kaarten in op te bergen kun je nu de Collector Chest: Shining legends bestellen.

Heb je nooit genoeg pins? Dan is de Pin Collection: Team Skull ideaal voor jou. Heb je liever een leuke promokaart, kijk dan eens naar de Alolan Raichu Box.
meer...
Nieuwe Marvel Dice Masters releases! Nieuwe Marvel Dice Masters releases! oktober 2017
meer...
Nieuwe 999 Games releases Nieuwe 999 Games releases oktober 2017
Bouw een nieuw onderkomen voor je dwergenstam in Caverna: Het Duel. Je houwt door de berg, richt grot na grot in, en je verzamelt graan, vlas en bouwmateriaal om de buren af te troeven.

De Laatste Hoop is een zelfstandig spel in de Legenden van Andor reeks. Beleef spannende legenden door de Grijze Bergen om je ontvoerde landgenoten te redden.

Bestuur in Roar! een ontsnapt monster met een tablet of smartphone, terwijl scheikundigen op het speelbord het monster proberen te vangen op basis van geluiden.

De zakken tuimelen over elkaar heen. Sorteer ze snel en tel als eerste of er genoeg zijn in Pak die Zak!

Laat jouw vleermuis over Burcht Fladderstein vliegen om de snelste weg naar boven te vinden, maar pas op voor de hindernissen en onverwachte verrassingen!

De Gekke Guppies hebben zich verstopt en de inktvis woelt het water op om ze te kunnen vinden. Welke guppies worden zichtbaar en wie vangt uiteindelijk de meeste?

Vind jij als eerste het lekkerste toetje in Ik wil Koekjes!
meer...
De legende van de vijf ringen is gestart! De legende van de vijf ringen is gestart! oktober 2017
De Core Set van Legend of the Five Rings is inmiddels uit voorraad leverbaar. Daarnaast kun je de complete Imperial cycle en de bijbehorende speelmatten voorbestellen.
meer...
Nieuwe Ashes: Rise of the Phoenixborn uitbreidingen! Nieuwe Ashes: Rise of the Phoenixborn uitbreidingen! oktober 2017
Voor Ashes: Rise of the Phoenixborn zijn twee nieuwe uitbreidingen verschenen, waardoor dit spel nu compleet verkrijgbaar is. Maak jouw collectie compleet met jouw favoriete facties.
meer...
Nieuwe releases van White Goblin Games Nieuwe releases van White Goblin Games oktober 2017
In Torres treedt de oude koning af en moet één van zijn zoons hem opvolgen. Wie is bouwt de hoogste en grootste kastelen is dus het meest geschikt om uiteindelijk de troon te bestijgen?

Vind jij de beruchte kat in de zak in Filou?

De spellen van Chronicle Games zijn nu via White Goblin Games verkrijgbaar. Je vindt de spellen Droom Huis, Carterstone en 10 Minuten Kraak dus nu onder het kopje White Goblin Games terug.
meer...
Speel Escape Room: The Game nu in Virtual Reality! Speel Escape Room: The Game nu in Virtual Reality! oktober 2017
Voor Escape Room: The Game is de Virtual Reality uitbreiding verschenen die een nieuwe dimensie toevoegt aan het spel. Deze uitbreiding is ook los speelbaar als je twee smartphones hebt.

Daarnaast hebben we het originele spel en de eerste twee uitbreidingen een leuk aanbiedingsprijsje gegeven.
meer...
Nieuwe legers voor Neuroshima Hex 3.0 Nieuwe legers voor Neuroshima Hex 3.0 oktober 2017
Ontdek wat geld kan doen in het leger van Vegas of creëer een dodelijke combinatie van machines en organismen in het leger van Smart.
meer...
This War of Mine nu uit voorraad leverbaar! This War of Mine nu uit voorraad leverbaar! oktober 2017
In This War of Mine zitten jij en andere onschuldige burgers opgesloten in een belegerde stad tijdens een bloedige burgeroorlog. Samen proberen jullie problemen op te lossen en te overleven in deze zware situatie.
meer...
Nieuwe X-Wing schepen aan de horizon! Nieuwe X-Wing schepen aan de horizon! september 2017
Breid jouw X-Wing vloot uit met de Alpha-Class Star Wing, M12-L Kimogila en Phantom II. Daarnaast verschijnt binnenkort het Guns for Hire pack die je een alternatieve Kihraxz fighter en een StarViper geeft en de opties vergroot voor deze toestellen.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update september 2017
De nieuwe serie Shining Legends en de Premium Trainer's XY Collection zijn inmiddels voor te bestellen.

Er zijn diverse nieuwe boxsets verkrijgbaar, zoals de Tsareena-GX Box, Premium Collection Charizard-GX Box en Kommo-O-GX Box. Tevens hebben we nog enkele Ash-Greninja-EX boxen weten te bemachtigen. Wees er snel bij, want op=op!

Bewaar je nieuwe decks in de Deck Shields van Tapu Koko en Tapu Fini.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update september 2017
De Blood and Gold cycle voor A Game of Thrones is afgerond met de Chapter Packs Oberyn's Revenge en The Brotherhood Without Banners.

De Red Sand cycle van Android: Netrunner is afgerond met het Data Pack Crimson Dust. Tevens is de gereviseerde Core Set voor te bestellen.

Bij Arkham Horror is de The Path to Carcosa cycle uitgebreid met de Mythos packs The Unspeakable Oath en A Phantom of Truth.

Sluit je aan bij één van de clans in de levendige wereld van Legend of the Five Rings. Vervul jij eervol de taken die jouw daimyo en keizer van je verlangen of kies jij juist een oneervol pad en denk je alleen aan jouw eigen belangen?

Voor Lord of the Rings is het Nightmare Deck voor The Grey Havens verschenen.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Alliances cycle uitgebreid met het Force Pack Aggressive Negotiations.
meer...
Druk (wederom) jouw stempel op de geschiedenis! Druk (wederom) jouw stempel op de geschiedenis! september 2017
In Civilization: A New Dawn verricht je wonderen om een permanente stempel op de geschiedenis te drukken.
Als je niet kunt wachten op dit nieuwe spel, kun je gelukkig meteen een beschaving bouwen in Civilization: The Board Game. Dit spel en de bijbehorende uitbreidingen zijn namelijk weer verkrijgbaar.
meer...
Pandemic komt naar Nederland... Letterlijk! Pandemic komt naar Nederland... Letterlijk! september 2017
In Pandemic: Rising Tide veroorzaken stormen boven de Noordzee en overlopende rivieren overstromingen in Nederland. Deze gelimiteerde editie biedt dus een unieke Pandemic ervaring die plaatsvindt in ons eigen land.
meer...
De eerste stappen op het pad naar Carcosa kunnen gezet worden De eerste stappen op het pad naar Carcosa kunnen gezet worden september 2017
De uitbreiding The Path to Carcosa is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Arkham Horror: The Card Game.
meer...
Ixalan voor te bestellen! Ixalan voor te bestellen! september 2017
De nieuwe Magic set Ixalan beleeft zijn release op vrijdag 29 september. Bestel deze set nu vast voor zodat je de bestelling op die datum kunt ophalen of dat wij hem dan naar je kunnen versturen.
meer...
De spellbook cards zijn terug! De spellbook cards zijn terug! september 2017
Na heel lang wachten zijn de Spellbook cards voor Dungeons & Dragons eindelijk weer op voorraad! Welk karakter je ook speelt: het is altijd handig om deze kaartjes bij de hand te hebben.
meer...
Twilight Imperium 4th Edition komt er aan! Twilight Imperium 4th Edition komt er aan! september 2017
Binnenkort verschijnt de 4e editie van het epische spel Twilight Imperium. Bestel dit spel nu voor en ontdek waarom het al jaren als een echte klassieker gezien wordt.
meer...
Nieuwe Star Wars Destiny avonturen! Nieuwe Star Wars Destiny avonturen! september 2017
Voor Star Wars Destiny is vandaag een geheime nieuwe starterset onthuld. Deze starter bevat karaktes uit de aankomende film: The Last Jedi, voldoende spelmateriaal voor 2 spelers en enkele exclusieve dobbelstenen.

Ter ere van deze speciale release hebben we tijdelijk een aantal Star Wars Destiny boosterboxen een speciale aanbiedingprijs gegeven.
meer...
Ben jij klaar om Mars bewoonbaar te maken? Ben jij klaar om Mars bewoonbaar te maken? augustus 2017
Terraforming Mars is weer in het Engels verkrijgbaar! Ontdek zelf waarom dit spel als een raket gestegen is in alle lijsten van expertspellen.
meer...
Takenoko en Captain Sonar zijn weer terug! Takenoko en Captain Sonar zijn weer terug! augustus 2017
Zowel Takenoko als Captain Sonar zijn weer verkrijgbaar. Ontdek snel waarom deze spellen zo populair zijn dat ze al meerdere keren opnieuw gedrukt moesten worden.
meer...
Nieuwe ruimteschepen meren aan! Nieuwe ruimteschepen meren aan! augustus 2017
Wave 30 en Wave 31 van Star Trek: Attack Wing zijn inmiddels verkrijgbaar.
meer...
Charterstone nu ook in het Nederlands voor te bestellen! Charterstone nu ook in het Nederlands voor te bestellen! augustus 2017
In Charterstone wil het koninkrijk Greengully uitbreiden naar de landen voorbij zijn grenzen. Dit worker-placement spel verandert tijdens elk spel omdat je het speelbord permanent aanpast met nieuwe gebouwen. Na 12x spelen heb je dus een uniek spel gecreëerd, maar je kunt met het Recharche Pack ook een nieuwe campagne beginnen op de achterkant van het speelbord.

Dit unieke spel is nu zowel in het Engels als in het Nederlands voor te bestellen.
meer...
Kun jij troep omtoveren tot kunst of ben je te druk met de zombies? Kun jij troep omtoveren tot kunst of ben je te druk met de zombies? augustus 2017
In Flick 'm Up!: Dead of Winter ga je met de andere overlevenden op ontdekkingstocht in de stad en verzamel je het juiste gereedschap en wapens om de hordes zombies te verslaan. Dat is echter niet genoeg, want behendigheid is vereist in deze nieuwe versie van Flick 'm Up!.

Junk Art is nu ook verkrijgbaar in een veel scherper geprijsde plastic versie.
meer...
Legend of the Five Rings tegevoegd aan het Living Card Game assortiment! Legend of the Five Rings tegevoegd aan het Living Card Game assortiment! augustus 2017
Sluit je aan bij één van de clans in de levendige wereld van Legend of the Five Rings. Vervul jij eervol de taken die jouw daimyo en keizer van je verlangen of kies jij juist een oneervol pad en denk je alleen aan jouw eigen belangen?
meer...
Marvels en Monsters voor VS System Marvels en Monsters voor VS System augustus 2017
In Monsters Unleashed nemen de grootste Marvel helden het op tegen de gevaarlijkste monsters uit het universum. Naast deze monsters, moeten ook de Predators verslagen worden.
meer...
Nieuwe Star Wars verhalen worden binnenkort verteld... Nieuwe Star Wars verhalen worden binnenkort verteld... augustus 2017
De Rise Of The Empire uitbreiding voor Star Wars: Rebellion introduceert de verhaallijn van de film Rogue One in dit epische spel.

Voor Imperial Assault verschijnen binnenkort de Heart of the Empire uitbreiding, de bijbehorende Villain Packs Maul, Emperor Palpatine en het Ally Pack Ahsoka Tano.
meer...
Schip in zicht! Schip in zicht! augustus 2017
Binnenkort verschijnen er weer veel nieuwe schepen voor Sails of Glory. Kijk snel welke schepen het beste in jouw vloot passen.
meer...
Nieuwe versies van klassiekers! Nieuwe versies van klassiekers! juli 2017
30 Seconds: Everyday Life is een nieuwe versie van het gezellige 30 Seconds, maar nu met alledaagse begrippen. Iedereen kent deze begrippen, maar je hebt maar 30 seconden om ze zo te omschrijven dat je teamgenoten deze zullen raden.

De nieuwe versie van Carcassonne is inmiddels verkrijgbaar in een voordelige Big Box die tjokvol uitbreidingen zit.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update juli 2017
De nieuwe serie Burning Shadows is bijna binnen. Je kunt deze nu nog voorbestellen voor onze scherpe nieuwe prijzen en dan heb je hem zo snel mogelijk in huis.

Er zijn daarnaast de afgelopen tijd diverse nieuwe boxsets verschenen, zoals de Mega Tyranitar-EX Box, Premium Collection Incineroar-GX Box, Premium Collection Decidueye-GX Box, Premium Collection Primarina-GX Box, Premium Collection Umbreon-GX Box, Premium Collection Espeon-GX Box, Tapu Koko Box en Shiny Tapu Koko-GX Box.

Je kunt ook jouw collectie uitbreiden met Battle Arena Decks: Black Kyurem vs White Kyurem, Pin Collection: Tapu Koko en 2-Pack: Meganium, Typhlosion & Feraligatr
meer...
Hoe overleef jij de Tomb of Annihilation? Hoe overleef jij de Tomb of Annihilation? juli 2017
Beleef een spannend RPG verhaal met het nieuwe Tomb of Annihilation avontuur met bijbehorende Dice Set en miniaturen.
Geen RPG speler? Dan is wellicht het Tomb of Annihilation bordspel iets voor jou. Dit spannende spel is ook in een prachtige Premium Editie verkrijgbaar.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update juli 2017
meer...
Final Fantasy Update Final Fantasy Update juli 2017
Voor Final Fantasy zijn er nieuwe starters en is de Opus III set verschenen.
meer...
Het handelsfestival kan beginnen! Het handelsfestival kan beginnen! juli 2017
Dale of Merchants is een snel spelletje waarbij je je eigen deck bouwt, maar ook weer kaarten op moet geven om jouw marktstallen te vullen. Wie wint het festival en wordt toegelaten tot het prestigieuze handelsgilde?
meer...
Yu-Gi-Oh! Update Yu-Gi-Oh! Update juli 2017
De nieuwe series Pendulum Evolution en Dimensional Guardians zijn inmiddels verkrijgbaar. Tevens is de Special Edition van Maximum Crisis verschenen.

Battles of Legend: Light's Revenge is helaas alweer uitverkocht.
meer...
EXIT is binnen! EXIT is binnen! juli 2017
De spannende EXIT spellen zijn bij ons binnengekomen. Lukt het jullie om te ontsnappen uit het geheimzinnige lab, de griezelige grafkamer, of de verlaten boshut?
meer...
Invasie dreigt bij Orléans! Invasie dreigt bij Orléans! juli 2017
In de Voorspoed & Belegering uitbreiding voor Orléans wordt de stad bedreigd door een invasie! Het is daarom tijd om de onderlinge strijd neer te leggen en één front te vormen. Daarnaast zijn er drie nieuwe locaties verschenen voor dit spannende spel.
meer...
Het klimaat is weer actueel! Het klimaat is weer actueel! juli 2017
Op het moment dat in Nederland zomerstormen afgewisseld worden met mooi weer, keert Evolution: Climate weer terug. In dit leuke spel evolueer je jouw diersoorten om ze te laten overleven in het constant veranderende klimaat.
meer...
Wie vervult de wensen van de Sultan? Wie vervult de wensen van de Sultan? juli 2017
De nieuwe uitbreiding Whims of the Sultan voor Five Tribes introduceert de grillige wensen van de sultan, maar ook meer competitie in de vorm van een extra speler.
meer...
Kingdomino wint Spiel des Jahres 2017! Kingdomino wint Spiel des Jahres 2017! juli 2017
In Kingdomino breid je jouw koninkrijk uit met korenvelden, meren en bergen. Alles moet verkend worden om de beste stukken grond te vinden, maar jouw concurrentie ligt ook op de loer... Ontdek zelf waarom dit zeer vlotte spel zoveel mensen aanspreekt!
meer...
Burning Shadows nu voor te bestellen! Burning Shadows nu voor te bestellen! juli 2017
De nieuwe serie Burning Shadows is nu voor te bestellen. We hebben daarbij onze prijzen nog wat verder aangescherpt, zodat je deze set zeer goedkoop bij ons kan aanschaffen!
meer...
Nieuwe Star Wars schepen voor Armada en X-Wing! Nieuwe Star Wars schepen voor Armada en X-Wing! juli 2017
Bij Star Wars: Armada kun je jouw vloot uitbreiden met de Hammerhead Corvettes en de Imperial Light Carrier.

Voor X-Wing zijn de Auzituck Gunship, Tie Agressor en Scurrg H-6 Bomber verschenen.
meer...
Schotten Totten nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! Schotten Totten nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! juli 2017
Claim de grensstenen in de Schotse Hooglanden en maak jouw dorp groter in de Nederlandse versie van Schotten Totten.
meer...
De eerste genomineerden van speelgoed van het jaar 2017 zijn bekend! De eerste genomineerden van speelgoed van het jaar 2017 zijn bekend! juli 2017
Binnenkort worden alle genomineerden van de Speelgoed van het Jaar verkiezing voor 2017 bekend gemaakt. Er zijn echter al een aantal genomineerden bekend, zoals: Leo moet naar de Kapper, Jolly & Roger, Agricola: Familie Editie, Machiavelli Deluxe en Great Western Trail.
meer...
Een nieuwe lichting zombies is gearriveerd Een nieuwe lichting zombies is gearriveerd juli 2017
Zombicide: Black Plague en de Wulfsburg uitbreiding zijn eindelijk weer uit voorraad leverbaar. Ontdek dit vlotte coöperatieve spel en zijn spannende uitbreiding nu zelf!
meer...
Awakenings is terug! Awakenings is terug! juli 2017
De Awakenings serie is weer uit voorraad leverbaar. Wees er snel bij, want op is dit keer echt op!
meer...
Magic Maze nu verkrijgbaar in een nieuwe multi-language editie! Magic Maze nu verkrijgbaar in een nieuwe multi-language editie! juli 2017
Het hilarische spel Magic Maze is nu verkrijgbaar in een nieuwe editie met een regelboek in meerdere talen, waaronder Nederlands en Engels.
meer...
Beleef spannende avonturen in Near and Far! Beleef spannende avonturen in Near and Far! juli 2017
Recruteer avonturiers en ga op zoek naar een verloren stad in een spannend verhaal. Elk besluit heeft invloed op het vervolg van jouw verhaallijn, waardoor je telkens nieuwe dingen ontdekt in Near and Far.
meer...
Hour of Devastation voor te bestellen! Hour of Devastation voor te bestellen! juli 2017
De nieuwe magic set Hour of Devastation beleeft zijn release op vrijdag 14 juli. Bestel deze set nu vast voor zodat je de bestelling op die datum kunt ophalen of dat wij hem dan naar je kunnen versturen.
meer...
Legendarische versterkingen voor Daqan en Waiqar! Legendarische versterkingen voor Daqan en Waiqar! juni 2017
Runewars: Miniatures Game is nog verder uitgebreid! Versterk jouw Daqan leger met de Spearmen en de held Lord Hawthorne of breid jouw Waiqar leger uit met de Reanimates en de held Ankaur Maro.
meer...

magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd

 
Webwinkel Verkiezingen


Alle prijzen zijn incl.BTW en onder voorbehoud. Afbeeldingen en specificaties kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.
 

Summoner Index Page