magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd

Castles of Mad King Ludwig
 
Nu: € 54.95
Zoeken
Bestellijst
Nieuw
Aanbiedingen
Beschadigd
Nieuw
Nieuws

magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd


Nieuwe ruimteschepen meren aan! Nieuwe ruimteschepen meren aan! augustus 2017
Wave 30 van Star Trek: Attack Wing is inmiddels verkrijgbaar en Wave 31 is voor te bestellen.
meer...
Charterstone nu ook in het Nederlands voor te bestellen! Charterstone nu ook in het Nederlands voor te bestellen! augustus 2017
In Charterstone wil het koninkrijk Greengully uitbreiden naar de landen voorbij zijn grenzen. Dit worker-placement spel verandert tijdens elk spel omdat je het speelbord permanent aanpast met nieuwe gebouwen. Na 12x spelen heb je dus een uniek spel gecreëerd, maar je kunt met het Recharche Pack ook een nieuwe campagne beginnen op de achterkant van het speelbord.

Dit unieke spel is nu zowel in het Engels als in het Nederlands voor te bestellen.
meer...
Kun jij troep omtoveren tot kunst of ben je te druk met de zombies? Kun jij troep omtoveren tot kunst of ben je te druk met de zombies? augustus 2017
In Flick 'm Up!: Dead of Winter ga je met de andere overlevenden op ontdekkingstocht in de stad en verzamel je het juiste gereedschap en wapens om de hordes zombies te verslaan. Dat is echter niet genoeg, want behedendigheid is vereist in deze nieuwe versie van Flick 'm Up!.

Junk Art is nu ook verkrijgbaar in een veel scherper geprijsde plastic versie.
meer...
Legend of the Five Rings tegevoegd aan het Living Card Game assortiment! Legend of the Five Rings tegevoegd aan het Living Card Game assortiment! augustus 2017
Sluit je aan bij één van de clans in de levendige wereld van Legend of the Five Rings. Vervul jij eervol de taken die jouw daimyo en keizer van je verlangen of kies jij juist een oneervol pad en denk je alleen aan jouw eigen belangen?
meer...
Marvels en Monsters voor VS System Marvels en Monsters voor VS System augustus 2017
In Monsters Unleashed nemen de grootste Marvel helden het op tegen de gevaarlijkste monsters uit het universum. Naast deze monsters, moeten ook de Predators verslagen worden.
meer...
Nieuwe Star Wars verhalen worden binnenkort verteld... Nieuwe Star Wars verhalen worden binnenkort verteld... augustus 2017
De Rise Of The Empire uitbreiding voor Star Wars: Rebellion introduceert de verhaallijn van de film Rogue One in dit epische spel.

Voor Imperial Assault Verschijnen binnenkort de Heart of the Empire uitbreiding, de bijbehorende Villain Packs Maul, Emperor Palpatine en het Ally Pack Ahsoka Tano.
meer...
Schip in zicht! Schip in zicht! augustus 2017
Binnenkort verschijnen er weer veel nieuwe schepen voor Sails of Glory. Kijk snel welke schepen het beste in jouw vloot passen.
meer...
Nieuwe versies van klassiekers! Nieuwe versies van klassiekers! juli 2017
30 Seconds: Everyday Life is een nieuwe versie van het gezellige 30 Seconds, maar nu met alledaagse begrippen. Iedereen kent deze begrippen, maar je hebt maar 30 seconden om ze zo te omschrijven dat je teamgenoten deze zullen raden.

De nieuwe versie van Carcassonne is binnenkort verkrijgbaar in een voordelige Big Box die tjokvol uitbreidingen zit.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update juli 2017
De nieuwe serie Burning Shadows is bijna binnen. Je kunt deze nu nog voorbestellen voor onze scherpe nieuwe prijzen en dan heb je hem zo snel mogelijk in huis.

Er zijn daarnaast de afgelopen tijd diverse nieuwe boxsets verschenen, zoals de Mega Tyranitar-EX Box, Premium Collection Incineroar-GX Box, Premium Collection Decidueye-GX Box, Premium Collection Primarina-GX Box, Premium Collection Umbreon-GX Box, Premium Collection Espeon-GX Box, Tapu Koko Box en Shiny Tapu Koko-GX Box.

Je kunt ook jouw collectie uitbreiden met Battle Arena Decks: Black Kyurem vs White Kyurem, Pin Collection: Tapu Koko en 2-Pack: Meganium, Typhlosion & Feraligatr
meer...
Hoe overleef jij de Tomb of Annihilation? Hoe overleef jij de Tomb of Annihilation? juli 2017
Beleef een spannend RPG verhaal met het nieuwe Tomb of Annihilation avontuur met bijbehorende Dice Set en miniaturen.
Geen RPG speler? Dan is wellicht het Tomb of Annihilation bordspel iets voor jou. Dit spannende spel is ook in een prachtige Premium Editie verkrijgbaar.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update juli 2017
meer...
Final Fantasy Update Final Fantasy Update juli 2017
Voor Final Fantasy zijn er nieuwe starters en is de Opus III set verschenen.
meer...
Het handelsfestival kan beginnen! Het handelsfestival kan beginnen! juli 2017
Dale of Merchants is een snel spelletje waarbij je je eigen deck bouwt, maar ook weer kaarten op moet geven om jouw marktstallen te vullen. Wie wint het festival en wordt toegelaten tot het prestigieuze handelsgilde?
meer...
Yu-Gi-Oh! Update Yu-Gi-Oh! Update juli 2017
De nieuwe series Pendulum Evolution en Dimensional Guardians zijn inmiddels verkrijgbaar. Tevens is de Special Edition van Maximum Crisis verschenen.

Battles of Legend: Light's Revenge is helaas alweer uitverkocht.
meer...
EXIT is binnen! EXIT is binnen! juli 2017
De spannende EXIT spellen zijn bij ons binnengekomen. Lukt het jullie om te ontsnappen uit het geheimzinnige lab, de griezelige grafkamer, of de verlaten boshut?
meer...
Invasie dreigt bij Orléans! Invasie dreigt bij Orléans! juli 2017
In de Voorspoed & Belegering uitbreiding voor Orléans wordt de stad bedreigd door een invasie! Het is daarom tijd om de onderlinge strijd neer te leggen en één front te vormen. Daarnaast zijn er drie nieuwe locaties verschenen voor dit spannende spel.
meer...
Het klimaat is weer actueel! Het klimaat is weer actueel! juli 2017
Op het moment dat in Nederland zomerstormen afgewisseld worden met mooi weer, keert Evolution: Climate weer terug. In dit leuke spel evolueer je jouw diersoorten om ze te laten overleven in het constant veranderende klimaat.
meer...
Wie vervult de wensen van de Sultan? Wie vervult de wensen van de Sultan? juli 2017
De nieuwe uitbreiding Whims of the Sultan voor Five Tribes introduceert de grillige wensen van de sultan, maar ook meer competitie in de vorm van een extra speler.
meer...
Kingdomino wint Spiel des Jahres 2017! Kingdomino wint Spiel des Jahres 2017! juli 2017
In Kingdomino breid je jouw koninkrijk uit met korenvelden, meren en bergen. Alles moet verkend worden om de beste stukken grond te vinden, maar jouw concurrentie ligt ook op de loer... Ontdek zelf waarom dit zeer vlotte spel zoveel mensen aanspreekt!
meer...
Burning Shadows nu voor te bestellen! Burning Shadows nu voor te bestellen! juli 2017
De nieuwe serie Burning Shadows is nu voor te bestellen. We hebben daarbij onze prijzen nog wat verder aangescherpt, zodat je deze set zeer goedkoop bij ons kan aanschaffen!
meer...
Nieuwe Star Wars schepen voor Armada en X-Wing! Nieuwe Star Wars schepen voor Armada en X-Wing! juli 2017
Bij Star Wars: Armada kun je jouw vloot uitbreiden met de Hammerhead Corvettes en de Imperial Light Carrier.

Voor X-Wing zijn de Auzituck Gunship, Tie Agressor en Scurrg H-6 Bomber verschenen.
meer...
Schotten Totten nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! Schotten Totten nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! juli 2017
Claim de grensstenen in de Schotse Hooglanden en maak jouw dorp groter in de Nederlandse versie van Schotten Totten.
meer...
De eerste genomineerden van speelgoed van het jaar 2017 zijn bekend! De eerste genomineerden van speelgoed van het jaar 2017 zijn bekend! juli 2017
Binnenkort worden alle genomineerden van de Speelgoed van het Jaar verkiezing voor 2017 bekend gemaakt. Er zijn echter al een aantal genomineerden bekend, zoals: Leo moet naar de Kapper, Jolly & Roger, Agricola: Familie Editie, Machiavelli Deluxe en Great Western Trail.
meer...
Een nieuwe lichting zombies is gearriveerd Een nieuwe lichting zombies is gearriveerd juli 2017
Zombicide: Black Plague en de Wulfsburg uitbreiding zijn eindelijk weer uit voorraad leverbaar. Ontdek dit vlotte coöperatieve spel en zijn spannende uitbreiding nu zelf!
meer...
Awakenings is terug! Awakenings is terug! juli 2017
De Awakenings serie is weer uit voorraad leverbaar. Wees er snel bij, want op is dit keer echt op!
meer...
Magic Maze nu verkrijgbaar in een nieuwe multi-language editie! Magic Maze nu verkrijgbaar in een nieuwe multi-language editie! juli 2017
Het hilarische spel Magic Maze is nu verkrijgbaar in een nieuwe editie met een regelboek in meerdere talen, waaronder Nederlands en Engels.
meer...
Beleef spannende avonturen in Near and Far! Beleef spannende avonturen in Near and Far! juli 2017
Recruteer avonturiers en ga op zoek naar een verloren stad in een spannend verhaal. Elk besluit heeft invloed op het vervolg van jouw verhaallijn, waardoor je telkens nieuwe dingen ontdekt in Near and Far.
meer...
Hour of Devastation voor te bestellen! Hour of Devastation voor te bestellen! juli 2017
De nieuwe magic set Hour of Devastation beleeft zijn release op vrijdag 14 juli. Bestel deze set nu vast voor zodat je de bestelling op die datum kunt ophalen of dat wij hem dan naar je kunnen versturen.
meer...
Legendarische versterkingen voor Daqan en Waiqar! Legendarische versterkingen voor Daqan en Waiqar! juni 2017
Runewars: Miniatures Game is nog verder uitgebreid! Versterk jouw Daqan leger met de Spearmen en de held Lord Hawthorne of breid jouw Waiqar leger uit met de Reanimates en de held Ankaur Maro.
meer...
Leid jouw karavaan naar rijkdom Leid jouw karavaan naar rijkdom juni 2017
In Century: De Specerijenroute moet jij jouw karavaan via de Oosterse landen naar de Middellandse Zee leiden om rijkdom en geluk te vergaren. Dit vlotte en uitdagende spel is vanaf vandaag leverbaar!
meer...
Welk vervoer kies jij? Welk vervoer kies jij? juni 2017
Zowel Automobiles, Planes als Trains krijgen een (nieuwe) uitbreiding! Heb je minstens twee van deze spellen of denk je er aan om er nog eentje aan te schaffen? Dan is het Destination Fun Combo Pack een nog voordeligere optie!
meer...
Mage Knight en de uitbreidingen zijn weer binnen! Mage Knight en de uitbreidingen zijn weer binnen! juni 2017
Mage Knight en de uitbreidingen The Lost Legion, Shades of Tezla en Krang zijn weer beschikbaar. Kies jouw eigen avontuur!
meer...
Akrotiri is terug! Akrotiri is terug! juni 2017
Het pittige Akrotiri is terug in een nieuwe editie! Deze tweede editie heeft iets aangepaste doelen en spelmateriaal in nieuwe kleuren. Als je de oude editie hebt, kun je beide edities zelfs combineren om met 3 of 4 spelers te spelen!
meer...
Bouw jouw eigen Droom Huis! Bouw jouw eigen Droom Huis! juni 2017
Droom Huis is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar. Verzamel het juiste gereedschap, bedenk een goed plan voor de indeling en kleed je huis leuk aan om de buren te overtroeven.
meer...
De legers van Daqan en Waiqar worden versterkt! De legers van Daqan en Waiqar worden versterkt! mei 2017
De eerste uitbreidingen voor Runewars: Miniatures Game zijn binnen! Versterk jouw Daqan leger met de Infantry Command en Oathsworn Cavalry uitbreidingen of breid jouw Waiqar leger uit met de Infantry Command en Reanimate Archers.
meer...
Scythe is terug! Scythe is terug! mei 2017
Het Scythe basisspel, de Invaders from Afar uitbreiding, de Board Extension en Metal Coins zijn allemaal weer uit voorraad leverbaar. Tevens is nu ook het Art Book bij ons verkrijgbaar.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update mei 2017
De Blood and Gold cycle voor A Game of Thrones is uitgebreid met het Chapter Pack Guarding the Realm. Daarnaast is het World Championships Deck 2016 voor te bestellen.

De Red Sand cycle van Android: Netrunner is uitgebreid met de Data Packs Station One en Earth's Scion. Tevens zijn de World Championships 2016 Decks voor te bestellen.

Bij Arkham Horror is de The Dunwich Legacy cycle uitgebreid met Lost in Time and Space.

De Haradrim cycle voor Lord of the Rings is uitgebreid met het Adventure Pack Beneath the Sands. Daarnaast is het pittige scenario The Siege of Annuminas verkrijgbaar.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Opposition cycle afgesloten met het Force Pack Technological Terror.
meer...
Crown of Fangs bijna verkrijgbaar! Crown of Fangs bijna verkrijgbaar! mei 2017
Crown of Fangs is de nieuwste miniatuurserie van Pathfinder Battles. Speel je geen Pathfinder? Deze miniaturen zijn ook uitstekend te gebruiken in jouw Dungeons and Dragons avonturen.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update mei 2017
De Mega Powers Collection Box is nu uit voorraad leverbaar! Daarnaast hebben we nog veel andere boxen tijdelijk afgeprijsd.
meer...
Nicol Bolas keert terug! Nicol Bolas keert terug! mei 2017
Bij Archenemy: Nicol Bolas neem je het met jouw vrienden op tegen het deck van de machtige Nicol Bolas. Bestel dit deck nu voor, want het is maar beperkt beschikbaar!
meer...
Draken en andere huisdieren voor Arcadia Quest Draken en andere huisdieren voor Arcadia Quest mei 2017
In de Pets uitbreiding voor Arcadia Quest ontvoert de heks Vexia schattige huisdieren om ze te veranderen in verschrikkelijke monsters.
Iets minder schattig is de draak Havoc in de Chaos Dragon uitbreiding. Kunnen de gilden zich verenigen en hem verslaan?
meer...
Clank! is weer verkrijgbaar! Clank! is weer verkrijgbaar! mei 2017
Sluip door de grot van de draak en steel zijn kostbare schatten, maar pas op dat je niet teveel herrie maakt in Clank! Je hebt namelijk niets aan rijkdom als je geroosterd wordt.
meer...
Nieuwe missies, vijanden en bondgenoten voor Imperial Assault! Nieuwe missies, vijanden en bondgenoten voor Imperial Assault! mei 2017
Speel nu twee nieuwe Skirmish missies en voeg de karakters Hera Syndulla & C1-10P, BT-1 & 0-0-0 en de Jawa Scavenger toe aan jouw team.
meer...
De strijd tegen de Pest gaat onverminderd door! De strijd tegen de Pest gaat onverminderd door! mei 2017
Voor Rattus is de nieuwe uitbreiding Academicus verschenen waarmee je karakters opgeleid kunnen worden, maar waar ook prestige verdiend kan worden.
Tevens hebben we alle Bonus Karakters weer op voorraad.
meer...
Ragnarök is weer aan de horizon! Ragnarök is weer aan de horizon! mei 2017
De Blood Rage uitbreidingen zijn weer binnengekomen.
meer...
Carcassonne is flink gegroeid! Carcassonne is flink gegroeid! mei 2017
Voor Carcassonne zijn veel nieuwe uitbreidingen verschenen. Burgemeesters en Abdijen, Graaf, Koning & Consorten en De Toren zijn nieuwe versies van eerder verschenen uitbreidingen, maar Het Circus voegt helemaal nieuwe elementen toe!
meer...
Pokemon update Pokemon update mei 2017
De nieuwe serie Guardians Rising is verkrijgbaar! Deze set bevat meerdere Secret Rares en sterke GX kaarten en is daarom erg sterk voor zowel de spelers als de verzamelaars.

Daarnaast zijn er veel leuke boxen uitgekomen, zoals de Mega Camerupt-EX Box, Mega Sharpedo-EX Box, Scizor-EX Box en Pin Collection Legacy Evolution. Van de Legendary Beasts zijn 3-packs verschenen.

Je kunt ook direct spelen met de Trainer Kit Lycanroc & Alolan Raichu en Legendary Battle Decks.
meer...
Veel nieuwe uitbreidingen voor The Others! Veel nieuwe uitbreidingen voor The Others! mei 2017
Ook Greed, Lust en Envy proberen de wereld te vernietigen in The Others. Maar zij zijn kinderspel vergeleken bij Apocalypse, die met zijn ruiters het einde der tijden inluidt.
meer...
De rebellie barst los! De rebellie barst los! mei 2017
Spirit of Rebellion is de nieuwste set voor Star Wars: Destiny. Deze eenmalige set introduceert veel nieuwe mogelijkheden voor dit vlotte dobbel- en kaartspel. Wees er snel bij, want op=op!

Daarnaast zal in juni nog eenmaal de set Awakenings verschijnen. Als je nog kaarten voor deze set zoekt dan raden we je ten zeerste om deze voor te bestellen, want dit is de laatste kans om boosters voor deze set te verkrijgen.
meer...
Unlock! nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! Unlock! nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! april 2017
Unlock! is geďnspireerd door de zogenaamde Escape Rooms waaruit je binnen een uur moet ontsnappen. Unlock! laat je deze spannende ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven. Download het ELITE demodeck om het uit te proberen!
meer...
Beide Engelse Spyfalls in de aanbieding! Beide Engelse Spyfalls in de aanbieding! april 2017
Spyfall is een hilarisch spel voor grotere groepen. Sinds kort is deel 2 van dit leuke spel verkrijgbaar en om dat te vieren, hebben we beide delen nu een leuke aanbiedingsprijs gegeven. Bij de aanschaf van Spyfall 2 krijg je tevens tijdelijk een leuke promolocatie!
meer...
Reis naar Amonkhet en ontdek nieuwe Magic kaarten! Reis naar Amonkhet en ontdek nieuwe Magic kaarten! april 2017
De nieuwste Magic serie Amonkhet beleeft zijn release op vrijdag 28 april. We zijn echter op 27 en 28 april gesloten, dus moeten we uiterlijk woensdag 26 april om 17:00 jouw voorbestelling en betaling ontvangen hebben om het op de releasedatum te kunnen versturen. Een voorbestelling afhalen is alleen mogelijk op 28 april tussen 11:00 en 13:00. Het is dus belangrijker dan ooit om tijdig voor te bestellen!
meer...
Nieuwe spellen van White Goblin Games! Nieuwe spellen van White Goblin Games! april 2017
Er was eens een wonderbaarlijk bos met heerlijk fruit. Het fruit had de helderste kleuren en de zoetste smaken. Wie vind het beste fruit en perst de heerlijkste sappen in Fabelfruit?

In Cartagena proberen de piraten als eerste bij de boot te komen om uit de gevangenis te ontsnappen. Daarna moeten ze echter nog door de jungle van Tortuga trekken om echt te weg te komen.

Breid je koninkrijk uit met korenvelden, meren en bergen. Alles in Kingdomino moet verkend worden om de beste stukken grond te vinden, maar jouw concurrentie ligt ook op de loer...

Speel je lekker vlot en vul je lage getallen in? Of wacht je op voltreffers omdat die tot 21 bonuspunten op kunnen leveren?

De Ubongo familie is uitgebreid met Ubongo Extreem: Fun & Go en Ubongo Junior.

De beste dingen komen in drievoud in de Driemaal is Scheepsrecht uitbreiding voor Imperial Settlers.

Voor Orléans verschijnen dit jaar de uitbreidingen Handel & Intrige en Voorspoed & Belegering.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update april 2017
Breid jouw collectie uit met de Xerneas, Yveltal, Kingdra-EX , Lycanroc-GX, Mega Absol-EX en Mega Mawile-EX boxen. Tevens hebben we nog een paar Red & Blue boxen binnengekregen.

Verzamel nieuwe pins en kaarten met de Mimikyu en Zygarde Complete Forme Pin Collections.

Van de XY serie zijn weer een aantal boosters verkrijgbaar middels het 3-Pack: Giratina en de nieuwe druk van XY6 Roaring Skies.

Bescherm al jouw nieuwe decks met de prachtige Pokemon Deck Shields, Spring Tins en Collector Chest 2017. Deze blikken bevatten tevens leuke nieuwe kaarten voor jouw decks. Om jouw verzameling op te bergen, zijn er weer veel opbergmappen verkrijgbaar.
meer...
Leid jouw leger naar de overwinning in Terrinoth! Leid jouw leger naar de overwinning in Terrinoth! april 2017
Terrinoth is al eeuwenlang een slagveld geweest waar legers gebieden veroverden en hun leiders geëerd werden voor hun legendarische overwinningen. Kun jij jouw eigen plekje in de geschiedenisboeken verwerven in Runewars: Miniatures Game?
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update april 2017
De Blood and Gold cycle voor A Game of Thrones is gestart met het Chapter Pack All Men Are Fools. Daarnaast is de grote uitbreiding Watchers on the Wall verschenen.

De Red Sand cycle van Android: Netrunner is uitgebreid met het Data Pack Station One.

Bij Arkham Horror is de The Dunwich Legacy cycle uitgebreid met Undimensioned and Unseen en Where Doom Awaits. Wil je meer leren over de achtergrond van dit spel? Dan is het boek The Invstigators of Arkham perfect voor jou!

De Haradrim cycle voor Lord of the Rings is uitgebreid met het Adventure Pack Race Across Harad. Het assortiment Nightmare Decks is uitgebreid met The Dread Realm, The Treachery of Rhudaur en The Battle of Carn Dum.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Opposition cycle uitgebreid met het Force Pack Power of the Force.
meer...
Zeg het met een kaartje! Zeg het met een kaartje! april 2017
Na de 3D Posters hebben we nu ook 3D Ansichtkaarten aan ons assortiment toegevoegd. Verras iemand anders of laat je zelf verrassen door het prachtige 3D effect van deze kaarten!
meer...
Yamataď vanaf nu verkrijgbaar! Yamataď vanaf nu verkrijgbaar! april 2017
Koningin Himiko heeft alle bouwmeesters in haar rijk uitgedaagd om van de hoofdstad de kroon van de archipel te maken. Bouw jij de mooiste gebouwen en ga je de geschiedenis in als de grootste bouwmeester van Yamataď?
meer...
Yu-Gi-Oh! Update Yu-Gi-Oh! Update april 2017
Speel nieuwe duels met de Structure Decks Dinosmasher Fury en Machine Reactor.
Ontdek nieuwe kaarten en klassiekers met de speciale Duelist Saga packs.

De nieuwe series Raging Tempest, Fusion Enforcers en Battle Royal zijn compleet op voorraad.
meer...
Veel nieuwe uitbreidingen en accessoires voor The Others! Veel nieuwe uitbreidingen en accessoires voor The Others! april 2017
Het team van F.A.I.T.H. wordt versterkt door Delta Team en Gamma Team, maar de zonden Gluttony en Wrath proberen alsnog de wereld te vernietigen.

Naast deze leuke nieuwe uitbreidingen ziijn nu ook fraaie Coruption Tokens en een handig Dice Pack voor dit spel verkrijgbaar.

Wil je nog meer weten over de wereld van The Others? Het boek The Art of the Others staat vol met fraaie illustraties en achtergrondinformatie over alles wat met The Others te maken heeft.
meer...
Nieuwe spellen en aanbiedingen van 999 Games! Nieuwe spellen en aanbiedingen van 999 Games! april 2017
Beproef jouw geluk in het Amazone gebied met Carcassonne: Amazone! De bekende plaatsingsregels zijn terug, maar je scoort ditmaal voor reizende handelaren, het houden van dieren en het varen van jouw boot.

Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers biedt zes nieuwe scenario's voor de fans van De Kolonisten van Catan. Tevens krijg je spelmateriaal om je eigen scenario's te bedenken of bestaande scenario's aan te passen.

Vlotte Geesten is uitgebreid met Vlotte Geesten 2.0. Omdat dit spel vijf nieuwe voorwerpen bevat, kun je het zowel los spelen als combineren met Vlotte Geesten.

Halli Galli Party is een muzikale vruchtenbowl waar de spelers steeds meer fruit en muziekinstrumenten aan toevoegen.

We hebben een aantal 999 Games spellen een leuke aanbiedingsprijs gegeven.
meer...
Guardians Rising nu voor te bestellen! Guardians Rising nu voor te bestellen! april 2017
De nieuwste Pokémon set Guardians Rising is nu compleet voor te bestellen. Deze set bevat wederom meerdere Secret Rares en sterke GX kaarten en zal daarom zeer welkom zijn voor de spelers en de verzamelaars.
meer...
Liberty or Death: The American Insurrection is weer verkrijgbaar! Liberty or Death: The American Insurrection is weer verkrijgbaar! april 2017
Liberty or Death: The American Insurrection brengt de strijd van de Amerikaanse rebellen tegen de Britse overheid tijdens de Amerikaanse burgeroorlog naar het veelgeprezen COIN systeem.
meer...
Kylo Ren en Rey zijn terug! Kylo Ren en Rey zijn terug! april 2017
De Star Wars Destiny Starters van Kylo Ren en Rey zijn weer uit voorraad leverbaar.
meer...
Tasty Minstrel assortiment uitgebreid! Tasty Minstrel assortiment uitgebreid! maart 2017
Word jij de nieuwe burgemeester van een grote stad in Guilds of London of City Hall?

Of zie jij een toekomst in de industrie en ga jij fantastische machines bouwen in Steam Works of mijnbouw bedrijven in het oude westen in Gold West?

Je kunt ook voor een maritieme carriëre kiezen in Bottlecap Vikings of Harbour.

Of ga lekker buiten aan de slag en verbouw pepertjes in Scoville.

Vind je dit allemaal teveel eerlijk werk? Kruip dan in de huid van een gewiekste oplichter in Ponzi Scheme.
meer...
De GIPF reeks is uitgebreid met LYNGK! De GIPF reeks is uitgebreid met LYNGK! maart 2017
De GIPF reeks is inmiddels weer compleet verkrijgbaar en zelfs uitgebreid met het nieuwe spel LYNGK. Dit spel combineert elementen uit alle voorgaande delen en is dus een waardige epiloog voor deze reeks.
meer...
Duel Decks: Mind vs Might nu voor te bestellen! Duel Decks: Mind vs Might nu voor te bestellen! maart 2017
De eeuwenoude strijd tussen het brein en spierkracht barst los. Welke stijl past het best bij jou? Ontdek het in Duel Decks: Mind vs Might.
meer...
Final Fantasy: Opus 2 is verkrijgbaar! Final Fantasy: Opus 2 is verkrijgbaar! maart 2017
Vanaf nu zijn de Opus 2 boosters uit voorraad leverbaar. Deze set focust onder andere op Final Fantasy XII en FFXIV.
meer...
We worden overspoeld door zombies! We worden overspoeld door zombies! maart 2017
Voor The Walking Dead: All Out War zijn heel veel nieuwe uitbreidingen verschenen. Kijk snel welke nieuwe karakters je aan jouw team kunt toevoegen, welke nieuwe gevaarlijke zombies op de loer liggen en hoe het terrein verandert.
meer...
Nieuwe ruimteschepen naderen! Nieuwe ruimteschepen naderen! maart 2017
In mei verschijnt de C-ROC Cruiser en daarna volgt Wave 11 met het Auzituck Gunship, de TIE Agressor en Scurrg H-6 Bomber al snel.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update februari 2017
De War of the Five Kings cycle voor A Game of Thrones is afgesloten met het Chapter Pack Tyrion's Chain.

De Red Sand cycle van Android: Netrunner is gestart met het Data Pack Daedalus Complex. Tevens is de nieuwe grote uitbreiding Terminal Directive voor te bestellen.

Voor Arkham Horror zijn The Miskatonic Museum en Carnavale of Horrors inmiddels uit voorraad leverbaar. Tevens zijn The Essex Country Express en Blood on the Altar voor te bestellen. Speel dit spel in stijl met de bijbehorende playmats.

De Haradrim cycle voor Lord of the Rings is gestart met het Adventure Pack The Mumakil.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Opposition cycle uitgebreid met het Force Pack Scrap Metal.
meer...
Meng je in de strijd tussen Conan en Zogar Sag! Meng je in de strijd tussen Conan en Zogar Sag! februari 2017
Strijd met Conan en zijn vrienden tegen de monsters onder leiding van Zogar Sag. Yogah biedt Conan zijn hulp aan, maar er zijn ook heksenjagers en kruisboogschutters die zich aansluiten bij het leger van Zogar Sag.
meer...
Hero Realms is weer beschikbaar! Hero Realms is weer beschikbaar! februari 2017
Hero Realms en alle bijbehorende Character Packs zijn weer op voorraad.
meer...
Nieuwe uitbreidingen voor Ashes: Rise of the Phoenixborn Nieuwe uitbreidingen voor Ashes: Rise of the Phoenixborn januari 2017
Speel als The Duchess of Deception of The Roaring Rose en wordt de machtigste Phoenixborn.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update januari 2017
Van de War of the Five Kings cycle voor A Game of Thrones zijn de eerste vijf chapter packs verschenen. Daarnaast is de grote uitbreiding Lions of Casterly Rock verkrijgbaar.

De Flashpoint cycle van Android: Netrunner is compleet. De World Championship Decks zijn tijdelijk in de aanbieding.

Voor Arkham Horror zijn The Dunwich Legacy en Curse of the Rougarou zijn inmiddels uit voorraad leverbaar.

De Dream-chaser cycle voor Lord of the Rings is compleet verkrijgbaar. Daarnaast is de grote uitbreiding The Sands of Harad verschenen.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Opposition cycle gestart met de eerste drie Force Packs.

Warhammer 40K is gestopt. Wees er snel bij als je dit spel nog compleet wilt krijgen!
meer...
Sun & Moon aan de horizon... Sun & Moon aan de horizon... januari 2017
Sun & Moon is aan de horizon en je kunt deze nieuwe serie nu voorbestellen.
meer...
Het verhaal van Imperial Assault gaat verder... Het verhaal van Imperial Assault gaat verder... januari 2017
Je bent in Jabba's Realm beland en moet nu zien te overleven in de criminele onderwereld van Tatooine. Ontdek welke rol Jabba The Hutt, Captain Terro, Luke Skywalker en de Alliance Rangers in dit verhaal spelen.
meer...
Claustrophobia is weer terug! Claustrophobia is weer terug! januari 2017
Het heeft even geduurd, maar Claustrophobia is eindelijk weer terug! Kies jij de kant van de demonen, of leidt jij een groep gevangen op een missie om het kwaad onder de stad te vernietigen?
meer...
Pokeball Accessoires nu verkrijgbaar. Pokeball Accessoires nu verkrijgbaar. januari 2017
Speel Pokémon in stijl met de nieuwe Pokeball sleeves, deckbox, playmat, portfolio en pro-binder.
meer...
Heel veel nieuwe release van Gale Force Nine komen er aan! Heel veel nieuwe release van Gale Force Nine komen er aan! januari 2017
Bij Star Trek: Ascendancy kun je binnenkort ook als Cardassian of als Ferengi spelen.

Of vlieg je liever rond in het Firefly universum? dan is de Crime and Punishment uitbreiding en de Customizable Ship Models misschien precies wat je zoekt.

Van het duister van het ruimte gaan we naar het duister van Underdark met de Aberrations and Undead uitbreiding voor Tyrants of the Underdark.

Hou jij het liever bij de realiteit? Wellicht wil jij dan de Puma, Tiger I en M10 (Lend Lease) tanks aan jouw eenheid toevoegen.
meer...
Aether Revolt nu voor te bestellen! Aether Revolt nu voor te bestellen! januari 2017
De kwaadaardige planeswalker Tezzeret komt naar Kaladesh in de nieuwe serie Aether Revolt. Zal hij zijn nieuwe uitvinding voor eigen gewin inzetten of is zijn plan nog meer sinister dan dat? Bestel deze serie nu voor en ontdek het vanaf vrijdag 20 januari.
meer...
Bepaal het lot van de Corellian Sector Bepaal het lot van de Corellian Sector januari 2017
Dankzij de The Corellian Conflict uitbreiding kun je met zes spelers een epische campagne spelen waarbij je ruimte routes, scheepswerven moet veroveren en basissen moet bouwen. Tevens kun je jouw vloot uitbreidingen met de Imperial Light Cruiser, Imperial Fighter Squadrons II, Phoenix Home en Rebel Fighter Squadrons II.
meer...
Ontdek nieuwe aanwinsten van Eagle Games. Ontdek nieuwe aanwinsten van Eagle Games. december 2016
Ontdek de Nieuwe Wereld in Empires: Age of Discovery. Heb jij al het bordspel Age of Empires III? Koop dan het Age of Discovery Upgrade Pack om ook de volledige ervaring te krijgen.

Ontdek de mogelijkheden van ijzer voor jouw beschaving in Roll Through the Ages: The Iron Age.

Doe Fantastiqa: Rucksack Edition in je rugzak en ontdek wat er op jouw pad verschijnt.
meer...
Deadpool is binnengewandeld... Deadpool is binnengewandeld... december 2016
Breid jouw Marvel Dice Masters collectie uit met de Deadpool set.
meer...
Titels van LudiCreations toegevoegd aan het assortiment! Titels van LudiCreations toegevoegd aan het assortiment! december 2016
Verover het heelal in Pocket Imperium. In dit 4X spel op zakformaat moet je goed inschatten wat jouw tegenstanders doen om het meeste uit jouw acties te halen. Dit spel is nu tijdelijk met een gratis promotegel verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

In ...And then, we held hands is een een sterke band vereist, want dan heb je geen woorden nodig om dichter bij elkaar te komen.
meer...
Scythe en Invaders from Afar zijn binnen! Scythe en Invaders from Afar zijn binnen! december 2016
Het Scythe basisspel en de Invaders from Afar uitbreiding zijn nu op voorraad. De metalen munten en de extensie voor het speelbord zijn helaas meteen uitverkocht.
meer...
Kies jouw lot! Kies jouw lot! december 2016
De Awakenings boosters voor Star Wars Destiny zijn weer verkrijgbaar. Tevens is er voor dit spel nu een handige speelmat verkrijgbaar waar je jouw duels op kunt uitvechten.
meer...
Tijdelijke Eternal Masters Tijdelijke Eternal Masters december 2016
We hebben enkele Eternal Masters boosterboxen weten te verkrijgen. Bestel ze snel als je deze nog zoekt, want op=op!
meer...
Reis naar Indonesië of Zimbabwe! Reis naar Indonesië of Zimbabwe! december 2016
Twee grote titels van Splotter zijn terug van weggeweest, namelijk Indonesia en The Great Zimbabwe.
meer...
Mega Blastoise en Charizard vallen binnen! Mega Blastoise en Charizard vallen binnen! december 2016
Het heeft even geduurd, maar de Elite Trainer Boxen van XY12 Evolutions zijn weer beschikbaar. Wees er snel bij, want op=op!
meer...
De World Championships Decks zijn er weer! De World Championships Decks zijn er weer! december 2016
De World Championships Decks van Pokémon waren meteen bij binnenkomst uitverkocht, maar we hebben ze nu weer op voorraad.
meer...
Bezoek vanaf nu New Angeles! Bezoek vanaf nu New Angeles! december 2016
Als hoofd van een megabedrijf in New Angeles moet je deals maken om de rivaliserende bedrijven voor te blijven. Daarbij moet je inspringen op de vele wensen van de inwoners en de stad beschermen. Anders zal je zeker verraden worden.
meer...
Dodelijke vijanden zijn gearriveerd! Dodelijke vijanden zijn gearriveerd! december 2016
De Deadly Foes serie van Pathfinder Battles is vanaf nu leverbaar.
meer...
Arkham Horror TCG Core set weer beschikbaar! Arkham Horror TCG Core set weer beschikbaar! december 2016
De Arkham Horror TCG Core Set is net weer binnengekomen. Op dit moment is dit verreweg ons best verkopende spel, dus wie weet is het ook iets voor jou?
meer...
Uitbraak in Iberia! Uitbraak in Iberia! december 2016
Pandemic: Iberia is vanaf vandaag verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op=op!
meer...
Star Trek: Ascendancy vanaf nu verkrijgbaar! Star Trek: Ascendancy vanaf nu verkrijgbaar! december 2016
Vertrek vanuit jouw thuisplaneet, ontdek nieuwe planeten en breid jouw beschaving uit in het heelal. Kies jij voor een vreedzame uitbreiding of voor verovering en plundering in Star Trek: Ascendancy?
meer...
Planechase Anthology vanaf nu verkrijgbaar! Planechase Anthology vanaf nu verkrijgbaar! november 2016
Lijkt jouw Planechase een vorm van Magic, maar heb je de originele releases gemist? Met Planechase Anthology heb je meteen een complete Planechase set om met je vrienden te spelen.
meer...
Nieuwe titels van White Goblin Games Nieuwe titels van White Goblin Games november 2016
De economie in Europa kent een enorme groei tijdens de Renaissance. Om ook van deze groei te kunnen profiteren, kiezen de grote dynastieën voor samenwerking. Tenminste, zolang dat hen uitkomt...

Goed nieuws voor de fans van Carcassonne, want er zijn twee nieuwe versies van dit ongekend populaire spel verschenen. In Carcassonne: Star Wars claim je astroďdevelden en handelsroutes en worden er spannende duels uitgevochten om planeten. In Carcassonne: Door Berg en Dal plant je akkers, bouw je stallen en maak je een wandeling door het prachtig landschap vol fruitbomen, graanvelden en zonnebloemen.

Rivaliserende antiekverzamelaars zijn op zoek naar zeldzame Matroesjka's. Verzamel jij de waardevolste poppencollectie in Matryoshka?

De koninginnen zijn door een spreuk in slaap gebracht en het is aan jou om ze wakker te maken in De Hartenkoningin.

Kun jij op het juiste moment kaarten spiegelen en de andere spelers met de rest van de rij laten zitten in Take That?

Brugge kun je nu uitbreiden met de Stad aan het Zwin en De Dieren.

Binnenkort zullen Cottage Garden en Sushi Go Party! ook verschijnen, dus deze spellen zijn nu vast voor te bestellen.
meer...
Kies je voor Charizard of Dragonite? Kies je voor Charizard of Dragonite? november 2016
Vanaf nu verkrijgbaar: de Charizard-EX Box en de Dragonite-EX Box. Deze boxen bevatten een foil kaart, een speciale foil oversized kaart en 4 boosters.
meer...
Miniaturen voor Secrets of the Lost Tomb! Miniaturen voor Secrets of the Lost Tomb! november 2016
We hebben de miniaturensets voor Secrets of the Lost Tomb aan ons assortiment toegevoegd. Hiermee kun je dit geweldige spel nog mooier maken.
meer...

magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd

 
Webwinkel Verkiezingen


Alle prijzen zijn incl.BTW en onder voorbehoud. Afbeeldingen en specificaties kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.
 

Summoner Index Page