magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd

Gladiator
 
Nu: € 14.95
Zoeken
Bestellijst
Nieuw
Aanbiedingen
Beschadigd
Nieuw
Nieuws

magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adnd


Gesloten op 27 en 28 april! Gesloten op 27 en 28 april! april 2017
Wegens Koningsdag zijn we gesloten op donderdag 27 en vrijdag 28 april. Op deze dagen worden er geen bestellingen verstuurd of vragen beantwoord.

Een uitzondering hierop is de release van de Magic serie Amonkhet.
Als we uiterlijk woensdag 26 april om 17:00 jouw Amonkhet voorbestelling en betaling ontvangen hebben, dan wordt de bestelling op de releasedatum van vrijdag 28 april verstuurd of kun je deze op die dag tussen 11:00 en 13:00 ophalen als je voor die optie gekozen hebt.

Maandag 1 april zullen we de opgelopen achterstand zsm inhalen.

Onze excuses voor het ongemak.
meer...
Unlock! nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! Unlock! nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! april 2017
Unlock! is geďnspireerd door de zogenaamde Escape Rooms waaruit je binnen een uur moet ontsnappen. Unlock! laat je deze spannende ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven. Download het ELITE demodeck om het uit te proberen!
meer...
Beide Engelse Spyfalls in de aanbieding! Beide Engelse Spyfalls in de aanbieding! april 2017
Spyfall is een hilarisch spel voor grotere groepen. Sinds kort is deel 2 van dit leuke spel verkrijgbaar en om dat te vieren, hebben we beide delen nu een leuke aanbiedingsprijs gegeven. Bij de aanschaf van Spyfall 2 krijg je tevens tijdelijk een leuke promolocatie!
meer...
Reis naar Amonkhet en ontdek nieuwe Magic kaarten! Reis naar Amonkhet en ontdek nieuwe Magic kaarten! april 2017
De nieuwste Magic serie Amonkhet beleeft zijn release op vrijdag 28 april. We zijn echter op 27 en 28 april gesloten, dus moeten we uiterlijk woensdag 26 april om 17:00 jouw voorbestelling en betaling ontvangen hebben om het op de releasedatum te kunnen versturen. Een voorbestelling afhalen is alleen mogelijk op 28 april tussen 11:00 en 13:00. Het is dus belangrijker dan ooit om tijdig voor te bestellen!
meer...
Nieuwe spellen van White Goblin Games! Nieuwe spellen van White Goblin Games! april 2017
Er was eens een wonderbaarlijk bos met heerlijk fruit. Het fruit had de helderste kleuren en de zoetste smaken. Wie vind het beste fruit en perst de heerlijkste sappen in Fabelfruit?

In Cartagena proberen de piraten als eerste bij de boot te komen om uit de gevangenis te ontsnappen. Daarna moeten ze echter nog door de jungle van Tortuga trekken om echt te weg te komen.

Breid je koninkrijk uit met korenvelden, meren en bergen. Alles in Kingdomino moet verkend worden om de beste stukken grond te vinden, maar jouw concurrentie ligt ook op de loer...

Speel je lekker vlot en vul je lage getallen in? Of wacht je op voltreffers omdat die tot 21 bonuspunten op kunnen leveren?

De Ubongo familie is uitgebreid met Ubongo Extreem: Fun & Go en Ubongo Junior.

De beste dingen komen in drievoud in de Driemaal is Scheepsrecht uitbreiding voor Imperial Settlers.

Voor Orléans verschijnen dit jaar de uitbreidingen Handel & Intrige en Voorspoed & Belegering.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update april 2017
Breid jouw collectie uit met de Xerneas, Yveltal, Kingdra-EX , Lycanroc-GX, Mega Absol-EX en Mega Mawile-EX boxen. Tevens hebben we nog een paar Red & Blue boxen binnengekregen.

Verzamel nieuwe pins en kaarten met de Mimikyu en Zygarde Complete Forme Pin Collections.

Van de XY serie zijn weer een aantal boosters verkrijgbaar middels het 3-Pack: Giratina en de nieuwe druk van XY6 Roaring Skies.

Bescherm al jouw nieuwe decks met de prachtige Pokemon Deck Shields, Spring Tins en Collector Chest 2017. Deze blikken bevatten tevens leuke nieuwe kaarten voor jouw decks. Om jouw verzameling op te bergen, zijn er weer veel opbergmappen verkrijgbaar.
meer...
Leid jouw leger naar de overwinning in Terrinoth! Leid jouw leger naar de overwinning in Terrinoth! april 2017
Terrinoth is al eeuwenlang een slagveld geweest waar legers gebieden veroverden en hun leiders geëerd werden voor hun legendarische overwinningen. Kun jij jouw eigen plekje in de geschiedenisboeken verwerven in Runewars: Miniatures Game?
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update april 2017
De Blood and Gold cycle voor A Game of Thrones is gestart met het Chapter Pack All Men Are Fools. Daarnaast is de grote uitbreiding Watchers on the Wall verschenen.

De Red Sand cycle van Android: Netrunner is uitgebreid met het Data Pack Station One.

Bij Arkham Horror is de The Dunwich Legacy cycle uitgebreid met Undimensioned and Unseen en Where Doom Awaits. Wil je meer leren over de achtergrond van dit spel? Dan is het boek The Invstigators of Arkham perfect voor jou!

De Haradrim cycle voor Lord of the Rings is uitgebreid met het Adventure Pack Race Across Harad. Het assortiment Nightmare Decks is uitgebreid met The Dread Realm, The Treachery of Rhudaur en The Battle of Carn Dum.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Opposition cycle uitgebreid met het Force Pack Power of the Force.
meer...
Zeg het met een kaartje! Zeg het met een kaartje! april 2017
Na de 3D Posters hebben we nu ook 3D Ansichtkaarten aan ons assortiment toegevoegd. Verras iemand anders of laat je zelf verrassen door het prachtige 3D effect van deze kaarten!
meer...
Yamataď vanaf nu verkrijgbaar! Yamataď vanaf nu verkrijgbaar! april 2017
Koningin Himiko heeft alle bouwmeesters in haar rijk uitgedaagd om van de hoofdstad de kroon van de archipel te maken. Bouw jij de mooiste gebouwen en ga je de geschiedenis in als de grootste bouwmeester van Yamataď?
meer...
Yu-Gi-Oh! Update Yu-Gi-Oh! Update april 2017
Speel nieuwe duels met de Structure Decks Dinosmasher Fury en Machine Reactor.
Ontdek nieuwe kaarten en klassiekers met de speciale Duelist Saga packs.

De nieuwe series Raging Tempest, Fusion Enforcers en Battle Royal zijn compleet op voorraad.
meer...
Veel nieuwe uitbreidingen en accessoires voor The Others! Veel nieuwe uitbreidingen en accessoires voor The Others! april 2017
Het team van F.A.I.T.H. wordt versterkt door Delta Team en Gamma Team, maar de zonden Gluttony en Wrath proberen alsnog de wereld te vernietigen.

Naast deze leuke nieuwe uitbreidingen ziijn nu ook fraaie Coruption Tokens en een handig Dice Pack voor dit spel verkrijgbaar.

Wil je nog meer weten over de wereld van The Others? Het boek The Art of the Others staat vol met fraaie illustraties en achtergrondinformatie over alles wat met The Others te maken heeft.
meer...
Nieuwe spellen en aanbiedingen van 999 Games! Nieuwe spellen en aanbiedingen van 999 Games! april 2017
Beproef jouw geluk in het Amazone gebied met Carcassonne: Amazone! De bekende plaatsingsregels zijn terug, maar je scoort ditmaal voor reizende handelaren, het houden van dieren en het varen van jouw boot.

Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers biedt zes nieuwe scenario's voor de fans van De Kolonisten van Catan. Tevens krijg je spelmateriaal om je eigen scenario's te bedenken of bestaande scenario's aan te passen.

Vlotte Geesten is uitgebreid met Vlotte Geesten 2.0. Omdat dit spel vijf nieuwe voorwerpen bevat, kun je het zowel los spelen als combineren met Vlotte Geesten.

Halli Galli Party is een muzikale vruchtenbowl waar de spelers steeds meer fruit en muziekinstrumenten aan toevoegen.

We hebben een aantal 999 Games spellen een leuke aanbiedingsprijs gegeven.
meer...
Guardians Rising nu voor te bestellen! Guardians Rising nu voor te bestellen! april 2017
De nieuwste Pokémon set Guardians Rising is nu compleet voor te bestellen. Deze set bevat wederom meerdere Secret Rares en sterke GX kaarten en zal daarom zeer welkom zijn voor de spelers en de verzamelaars.
meer...
Liberty or Death: The American Insurrection is weer verkrijgbaar! Liberty or Death: The American Insurrection is weer verkrijgbaar! april 2017
Liberty or Death: The American Insurrection brengt de strijd van de Amerikaanse rebellen tegen de Britse overheid tijdens de Amerikaanse burgeroorlog naar het veelgeprezen COIN systeem.
meer...
Kylo Ren en Rey zijn terug! Kylo Ren en Rey zijn terug! april 2017
De Star Wars Destiny Starters van Kylo Ren en Rey zijn weer uit voorraad leverbaar.
meer...
Tasty Minstrel assortiment uitgebreid! Tasty Minstrel assortiment uitgebreid! maart 2017
Word jij de nieuwe burgemeester van een grote stad in Guilds of London of City Hall?

Of zie jij een toekomst in de industrie en ga jij fantastische machines bouwen in Steam Works of mijnbouw bedrijven in het oude westen in Gold West?

Je kunt ook voor een maritieme carriëre kiezen in Bottlecap Vikings of Harbour.

Of ga lekker buiten aan de slag en verbouw pepertjes in Scoville.

Vind je dit allemaal teveel eerlijk werk? Kruip dan in de huid van een gewiekste oplichter in Ponzi Scheme.
meer...
De GIPF reeks is uitgebreid met LYNGK! De GIPF reeks is uitgebreid met LYNGK! maart 2017
De GIPF reeks is inmiddels weer compleet verkrijgbaar en zelfs uitgebreid met het nieuwe spel LYNGK. Dit spel combineert elementen uit alle voorgaande delen en is dus een waardige epiloog voor deze reeks.
meer...
Duel Decks: Mind vs Might nu voor te bestellen! Duel Decks: Mind vs Might nu voor te bestellen! maart 2017
De eeuwenoude strijd tussen het brein en spierkracht barst los. Welke stijl past het best bij jou? Ontdek het in Duel Decks: Mind vs Might.
meer...
Final Fantasy: Opus 2 is verkrijgbaar! Final Fantasy: Opus 2 is verkrijgbaar! maart 2017
Vanaf nu zijn de Opus 2 boosters uit voorraad leverbaar. Deze set focust onder andere op Final Fantasy XII en FFXIV.
meer...
We worden overspoeld door zombies! We worden overspoeld door zombies! maart 2017
Voor The Walking Dead: All Out War zijn heel veel nieuwe uitbreidingen verschenen. Kijk snel welke nieuwe karakters je aan jouw team kunt toevoegen, welke nieuwe gevaarlijke zombies op de loer liggen en hoe het terrein verandert.
meer...
Nieuwe ruimteschepen naderen! Nieuwe ruimteschepen naderen! maart 2017
In mei verschijnt de C-ROC Cruiser en daarna volgt Wave 11 met het Auzituck Gunship, de TIE Agressor en Scurrg H-6 Bomber al snel.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update februari 2017
De War of the Five Kings cycle voor A Game of Thrones is afgesloten met het Chapter Pack Tyrion's Chain.

De Red Sand cycle van Android: Netrunner is gestart met het Data Pack Daedalus Complex. Tevens is de nieuwe grote uitbreiding Terminal Directive voor te bestellen.

Voor Arkham Horror zijn The Miskatonic Museum en Carnavale of Horrors inmiddels uit voorraad leverbaar. Tevens zijn The Essex Country Express en Blood on the Altar voor te bestellen. Speel dit spel in stijl met de bijbehorende playmats.

De Haradrim cycle voor Lord of the Rings is gestart met het Adventure Pack The Mumakil.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Opposition cycle uitgebreid met het Force Pack Scrap Metal.
meer...
Meng je in de strijd tussen Conan en Zogar Sag! Meng je in de strijd tussen Conan en Zogar Sag! februari 2017
Strijd met Conan en zijn vrienden tegen de monsters onder leiding van Zogar Sag. Yogah biedt Conan zijn hulp aan, maar er zijn ook heksenjagers en kruisboogschutters die zich aansluiten bij het leger van Zogar Sag.
meer...
Hero Realms is weer beschikbaar! Hero Realms is weer beschikbaar! februari 2017
Hero Realms en alle bijbehorende Character Packs zijn weer op voorraad.
meer...
Nieuwe uitbreidingen voor Ashes: Rise of the Phoenixborn Nieuwe uitbreidingen voor Ashes: Rise of the Phoenixborn januari 2017
Speel als The Duchess of Deception of The Roaring Rose en wordt de machtigste Phoenixborn.
meer...
Living Card Game Update Living Card Game Update januari 2017
Van de War of the Five Kings cycle voor A Game of Thrones zijn de eerste vijf chapter packs verschenen. Daarnaast is de grote uitbreiding Lions of Casterly Rock verkrijgbaar.

De Flashpoint cycle van Android: Netrunner is compleet. De World Championship Decks zijn tijdelijk in de aanbieding.

Voor Arkham Horror zijn The Dunwich Legacy en Curse of the Rougarou zijn inmiddels uit voorraad leverbaar.

De Dream-chaser cycle voor Lord of the Rings is compleet verkrijgbaar. Daarnaast is de grote uitbreiding The Sands of Harad verschenen.

Bij Star Wars: The Cardgame is de Opposition cycle gestart met de eerste drie Force Packs.

Warhammer 40K is gestopt. Wees er snel bij als je dit spel nog compleet wilt krijgen!
meer...
Sun & Moon aan de horizon... Sun & Moon aan de horizon... januari 2017
Sun & Moon is aan de horizon en je kunt deze nieuwe serie nu voorbestellen.
meer...
Het verhaal van Imperial Assault gaat verder... Het verhaal van Imperial Assault gaat verder... januari 2017
Je bent in Jabba's Realm beland en moet nu zien te overleven in de criminele onderwereld van Tatooine. Ontdek welke rol Jabba The Hutt, Captain Terro, Luke Skywalker en de Alliance Rangers in dit verhaal spelen.
meer...
Claustrophobia is weer terug! Claustrophobia is weer terug! januari 2017
Het heeft even geduurd, maar Claustrophobia is eindelijk weer terug! Kies jij de kant van de demonen, of leidt jij een groep gevangen op een missie om het kwaad onder de stad te vernietigen?
meer...
Pokeball Accessoires nu verkrijgbaar. Pokeball Accessoires nu verkrijgbaar. januari 2017
Speel Pokémon in stijl met de nieuwe Pokeball sleeves, deckbox, playmat, portfolio en pro-binder.
meer...
Heel veel nieuwe release van Gale Force Nine komen er aan! Heel veel nieuwe release van Gale Force Nine komen er aan! januari 2017
Bij Star Trek: Ascendancy kun je binnenkort ook als Cardassian of als Ferengi spelen.

Of vlieg je liever rond in het Firefly universum? dan is de Crime and Punishment uitbreiding en de Customizable Ship Models misschien precies wat je zoekt.

Van het duister van het ruimte gaan we naar het duister van Underdark met de Aberrations and Undead uitbreiding voor Tyrants of the Underdark.

Hou jij het liever bij de realiteit? Wellicht wil jij dan de Puma, Tiger I en M10 (Lend Lease) tanks aan jouw eenheid toevoegen.
meer...
Aether Revolt nu voor te bestellen! Aether Revolt nu voor te bestellen! januari 2017
De kwaadaardige planeswalker Tezzeret komt naar Kaladesh in de nieuwe serie Aether Revolt. Zal hij zijn nieuwe uitvinding voor eigen gewin inzetten of is zijn plan nog meer sinister dan dat? Bestel deze serie nu voor en ontdek het vanaf vrijdag 20 januari.
meer...
Bepaal het lot van de Corellian Sector Bepaal het lot van de Corellian Sector januari 2017
Dankzij de The Corellian Conflict uitbreiding kun je met zes spelers een epische campagne spelen waarbij je ruimte routes, scheepswerven moet veroveren en basissen moet bouwen. Tevens kun je jouw vloot uitbreidingen met de Imperial Light Cruiser, Imperial Fighter Squadrons II, Phoenix Home en Rebel Fighter Squadrons II.
meer...
Ontdek nieuwe aanwinsten van Eagle Games. Ontdek nieuwe aanwinsten van Eagle Games. december 2016
Ontdek de Nieuwe Wereld in Empires: Age of Discovery. Heb jij al het bordspel Age of Empires III? Koop dan het Age of Discovery Upgrade Pack om ook de volledige ervaring te krijgen.

Ontdek de mogelijkheden van ijzer voor jouw beschaving in Roll Through the Ages: The Iron Age.

Doe Fantastiqa: Rucksack Edition in je rugzak en ontdek wat er op jouw pad verschijnt.
meer...
Deadpool is binnengewandeld... Deadpool is binnengewandeld... december 2016
Breid jouw Marvel Dice Masters collectie uit met de Deadpool set.
meer...
Titels van LudiCreations toegevoegd aan het assortiment! Titels van LudiCreations toegevoegd aan het assortiment! december 2016
Verover het heelal in Pocket Imperium. In dit 4X spel op zakformaat moet je goed inschatten wat jouw tegenstanders doen om het meeste uit jouw acties te halen. Dit spel is nu tijdelijk met een gratis promotegel verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

In ...And then, we held hands is een een sterke band vereist, want dan heb je geen woorden nodig om dichter bij elkaar te komen.
meer...
Scythe en Invaders from Afar zijn binnen! Scythe en Invaders from Afar zijn binnen! december 2016
Het Scythe basisspel en de Invaders from Afar uitbreiding zijn nu op voorraad. De metalen munten en de extensie voor het speelbord zijn helaas meteen uitverkocht.
meer...
Kies jouw lot! Kies jouw lot! december 2016
De Awakenings boosters voor Star Wars Destiny zijn weer verkrijgbaar. Tevens is er voor dit spel nu een handige speelmat verkrijgbaar waar je jouw duels op kunt uitvechten.
meer...
Tijdelijke Eternal Masters Tijdelijke Eternal Masters december 2016
We hebben enkele Eternal Masters boosterboxen weten te verkrijgen. Bestel ze snel als je deze nog zoekt, want op=op!
meer...
Reis naar Indonesië of Zimbabwe! Reis naar Indonesië of Zimbabwe! december 2016
Twee grote titels van Splotter zijn terug van weggeweest, namelijk Indonesia en The Great Zimbabwe.
meer...
Mega Blastoise en Charizard vallen binnen! Mega Blastoise en Charizard vallen binnen! december 2016
Het heeft even geduurd, maar de Elite Trainer Boxen van XY12 Evolutions zijn weer beschikbaar. Wees er snel bij, want op=op!
meer...
De World Championships Decks zijn er weer! De World Championships Decks zijn er weer! december 2016
De World Championships Decks van Pokémon waren meteen bij binnenkomst uitverkocht, maar we hebben ze nu weer op voorraad.
meer...
Bezoek vanaf nu New Angeles! Bezoek vanaf nu New Angeles! december 2016
Als hoofd van een megabedrijf in New Angeles moet je deals maken om de rivaliserende bedrijven voor te blijven. Daarbij moet je inspringen op de vele wensen van de inwoners en de stad beschermen. Anders zal je zeker verraden worden.
meer...
Dodelijke vijanden zijn gearriveerd! Dodelijke vijanden zijn gearriveerd! december 2016
De Deadly Foes serie van Pathfinder Battles is vanaf nu leverbaar.
meer...
Arkham Horror TCG Core set weer beschikbaar! Arkham Horror TCG Core set weer beschikbaar! december 2016
De Arkham Horror TCG Core Set is net weer binnengekomen. Op dit moment is dit verreweg ons best verkopende spel, dus wie weet is het ook iets voor jou?
meer...
Uitbraak in Iberia! Uitbraak in Iberia! december 2016
Pandemic: Iberia is vanaf vandaag verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op=op!
meer...
Star Trek: Ascendancy vanaf nu verkrijgbaar! Star Trek: Ascendancy vanaf nu verkrijgbaar! december 2016
Vertrek vanuit jouw thuisplaneet, ontdek nieuwe planeten en breid jouw beschaving uit in het heelal. Kies jij voor een vreedzame uitbreiding of voor verovering en plundering in Star Trek: Ascendancy?
meer...
Planechase Anthology vanaf nu verkrijgbaar! Planechase Anthology vanaf nu verkrijgbaar! november 2016
Lijkt jouw Planechase een vorm van Magic, maar heb je de originele releases gemist? Met Planechase Anthology heb je meteen een complete Planechase set om met je vrienden te spelen.
meer...
Nieuwe titels van White Goblin Games Nieuwe titels van White Goblin Games november 2016
De economie in Europa kent een enorme groei tijdens de Renaissance. Om ook van deze groei te kunnen profiteren, kiezen de grote dynastieën voor samenwerking. Tenminste, zolang dat hen uitkomt...

Goed nieuws voor de fans van Carcassonne, want er zijn twee nieuwe versies van dit ongekend populaire spel verschenen. In Carcassonne: Star Wars claim je astroďdevelden en handelsroutes en worden er spannende duels uitgevochten om planeten. In Carcassonne: Door Berg en Dal plant je akkers, bouw je stallen en maak je een wandeling door het prachtig landschap vol fruitbomen, graanvelden en zonnebloemen.

Rivaliserende antiekverzamelaars zijn op zoek naar zeldzame Matroesjka's. Verzamel jij de waardevolste poppencollectie in Matryoshka?

De koninginnen zijn door een spreuk in slaap gebracht en het is aan jou om ze wakker te maken in De Hartenkoningin.

Kun jij op het juiste moment kaarten spiegelen en de andere spelers met de rest van de rij laten zitten in Take That?

Brugge kun je nu uitbreiden met de Stad aan het Zwin en De Dieren.

Binnenkort zullen Cottage Garden en Sushi Go Party! ook verschijnen, dus deze spellen zijn nu vast voor te bestellen.
meer...
Kies je voor Charizard of Dragonite? Kies je voor Charizard of Dragonite? november 2016
Vanaf nu verkrijgbaar: de Charizard-EX Box en de Dragonite-EX Box. Deze boxen bevatten een foil kaart, een speciale foil oversized kaart en 4 boosters.
meer...
Miniaturen voor Secrets of the Lost Tomb! Miniaturen voor Secrets of the Lost Tomb! november 2016
We hebben de miniaturensets voor Secrets of the Lost Tomb aan ons assortiment toegevoegd. Hiermee kun je dit geweldige spel nog mooier maken.
meer...
Thunderbirds are go! Thunderbirds are go! november 2016
Voor Thunderbirds zijn vanaf nu twee nieuwe uitbreidingen beschikbaar. Above and Beyond introduceert handige rampvoertuigen, nieuwe kaarten voor The Hood, ervaring voor de helden en regels om onder tijdsdruk te spelen. In Tracy Island komen Tin-Tin, Brains, Parker, de Ladybird Jet en Fab 2 het Thunderbirds team versterken.
meer...
Magic update Magic update november 2016
Na de release van de Commander 2016 decks is het nu tijd voor de Kaladesh Holiday Gift Box!

Voor zowel Kaladesh als Commander 2016 zijn de bijbehorende accessoires inmiddels ook verkrijgbaar.
meer...
De XY12 Evolutions boosters zijn weer verkrijgbaar! De XY12 Evolutions boosters zijn weer verkrijgbaar! november 2016
De boosters en boosterboxen van XY 12 Evolutions zijn weer uit voorraad leverbaar. Wees er snel bij, want deze set is ongekend populair.
meer...
De kosmische strijd in Arkham is begonnen! De kosmische strijd in Arkham is begonnen! november 2016
Arkham Horror: The Cardgame is inmiddels uit voorraad leverbaar, maar je kunt de eerste grote uitbreiding en het eerste Mythos Pack nu ook voorbestellen.
meer...
Nieuwe verhalen met Rory's Story Cubes Nieuwe verhalen met Rory's Story Cubes november 2016
meer...
We zijn niet alleen... We zijn niet alleen... november 2016
In Not Alone reist de mensheid al langer door de ruimte. Er is echter één planeet die niet op de officiële kaarten te vinden is en jouw team is precies daar gecrasht. Helaas ben je echter niet alleen...
meer...
Wat wil de Iron Witch? Wat wil de Iron Witch? november 2016
De mysterieuze Iron Witch heeft jou veranderd in een Grimslinger, waardoor je deels machine en deels een magisch wezen bent geworden. Je wordt gedwongen om duels tegen andere Grimslingers te vechten, maar waarom?
meer...
Versla het kwaad in Osirion! Versla het kwaad in Osirion! november 2016
In Mummy's Mask schuilt een oude beschaving onder het brandende zand van de woestijn. Lukt het de helden om de schatten te bereiken, de verschrikkelijke wachters en duistere sektes te overwinnen en de wedergeboorte van een oude tiran te verhinderen?
meer...
Codenames Pictures nu in het Nederlands leverbaar! Codenames Pictures nu in het Nederlands leverbaar! november 2016
In Codenames Pictures kennen de bazen van twee geheime diensten de locatie van 20 agenten, maar hun ondergeschikten moeten de locaties van mede-spionnen vinden op basis van een geheime code die gebaseerd is op plaatjes.
meer...
Hero Realms en de nieuwe Star Realms uitbreiding zijn binnen! Hero Realms en de nieuwe Star Realms uitbreiding zijn binnen! november 2016
Hero Realms is gebaseerd op Star Realms, maar heeft een fantasy thema, laat je sneller je deck verbeteren en kan direct met maximaal vier personen gespeeld worden. Tevens kun je met de bijbehorende Character Packs een eigen held en speelwijze kiezen.

Voor Star Realms is de United uitbreiding en Promo Pack I verschenen.
meer...
Wat is jouw lot? Wat is jouw lot? oktober 2016
Stel in Star Wars Destiny jouw team van iconische Star Wars karakters samen, verzamel hun kaarten en dobbelstenen en ga het duel aan met jouw tegenstander.
meer...
Alola Collection nu voor te bestellen! Alola Collection nu voor te bestellen! oktober 2016
Bereid je voor op een tropisch avontuur met de Alola Collection van Pokémon. Zowel Lunala als Solgaleo zijn vertegenwoordigd in deze prachtige boxen.
meer...
Final Fantasy Trading Card Game toegevoegd aan het assortiment! Final Fantasy Trading Card Game toegevoegd aan het assortiment! oktober 2016
Stel een deck samen met jouw favoriete karakters uit Final Fantasy en betreedt het strijdperk! Welke karakters kies jij als Forwards en welke karakters zet je in als ondersteunende Backups en kun je daarmee jouw tegenstander zeven schadepunten toebrengen?
meer...
Breinbrekers van 999 Games Breinbrekers van 999 Games oktober 2016
Vouw het blaadje zo dat aan één kant alleen nog witte vakjes te zien zijn en aan de andere kant alleen zwarte vakjes. De opdracht klinkt simpel in Manifold, maar het wordt al snel ingewikkeld!

Leg in Brains jouw Japanse tuin helemaal Zen aan zodat de energie langs de juiste kanalen stroomt.
meer...
Nieuwe X-Wing schepen aan de horizon! Nieuwe X-Wing schepen aan de horizon! oktober 2016
Binnenkort kun je jouw vloot uitbreiden met de Quadjumper, Tie Striker, Upsilon-Class Shuttle, U-Wing en Sabine's Tie Fighter. Bestel deze schepen nu vast voor om ze zo snel mogelijk in huis te hebben.

De Heroes of the Resistance zijn al gearriveerd. Deze set introduceren de Millennium Falcon en de T-70 van Poe Dameron zoals ze te zien zijn in de Force Awakens film.
meer...
Commander 2016 voor te bestellen! Commander 2016 voor te bestellen! oktober 2016
De Commander 2016 decks beleven hun release op vrijdag 11 november, maar ze zijn vanaf nu zowel los als in een voordelige set voor te bestellen.
meer...
Pokémon Update Pokémon Update oktober 2016
De Legendary Battle Decks voor de vogels Articuno, Moltres en Zapdos verschijnen binnenkort. De bijbehorende 3-Packs zijn ook voor te bestellen.

De volgende Mythical Pin Box is van Genesect. Wees er weer snel bij, want op=op!

De nieuwe serie XY12 Evolutions is op de website voor te bestellen.
meer...
Adrenaline of Alchemie? Adrenaline of Alchemie? oktober 2016
Grijp een geweer, munitie en schiet je tegenstanders overhoop! Klinkt simpel? Je moet in Adrenaline je acties goed kiezen en slim gebruik maken van de omgeving om te overleven.

Je collega's hebben zich opgesloten in hun laboratoria en komen alleen naar buiten om de bibliotheek te bezoeken. Zouden zij ook de puzzel van de koning proberen op te lossen in de King's Golem uitbreiding voor Alchemists
meer...
Ben jij een Griek, Egyptenaar of een Viking? Ben jij een Griek, Egyptenaar of een Viking? oktober 2016
Bouw Griekenland weer op in Hellas. Dorpjes groeien uit tot steden en vanuit de nabijgelegen mijnen wordt marmer aangevoerd om paleizen en tempels te bouwen.

Kun jij net als de legendarische Imhotep monumenten bouwen die eeuwen blijven staan? Je hebt schepen nodig om steen aan te voeren, maar jouw concurrenten hebben natuurlijk andere plannen...

De Vikingen hebben voet aan land gezet, want Odin is inmiddels uit voorraad leverbaar.
meer...
De klimaatverandering is een feit! De klimaatverandering is een feit! oktober 2016
Evolueer jouw diersoorten in Evolution: Climate om ze te laten overleven in de constant veranderende weeromstandigheden. Bescherm jij jouw dieren tegen de kou met een dikke vacht of migratie of moet je ze juist beschermen tegen de brandende zon?

Heb jij Evolution al en wil je liever de klimaatverandering toevoegen aan deze set? Dan is de Conversion Kit misschien beter geschikt voor jou.
meer...
Red deze wereld van een kosmisch kwaad! Red deze wereld van een kosmisch kwaad! oktober 2016
Arkham Horror: The Cardgame is nu bij ons voor te bestellen. In dit coöperatieve spel kruip je in de huid van een unieke onderzoeker die de mysteries en samenzweringen moet ontrafelen voor het te laat is.
meer...
Pokémon update Pokémon update oktober 2016
De 2016 Fall Tins, Mega Beedrill-EX Box en Battle Arena Decks: Rayquaza vs Keldeo zij nu uit voorraad leverbaar.

Er zijn nog enkele exemplaren van de Mythical Pin Box: Keldeo en Elite Trainer Box: Generations verkrijgbaar! Op=op!
meer...
Nog meer nieuwe titels van White Goblin Games Nog meer nieuwe titels van White Goblin Games oktober 2016
De oogst is binnen en het is tijd om dat te vieren! Kun jij het meer rondom het paleis het mooist versieren in De Lampionnen van Lanzhou?

The Game is nu nog spannender met The Game Extreme!
meer...
Legendary Decks II vanaf nu ook verkrijgbaar! Legendary Decks II vanaf nu ook verkrijgbaar! oktober 2016
Yugi's Legendary Decks is terug van weggeweest. Daarnaast vertelt Legendary Decks II het verhaal van de reis die Yugi, Kaiba en Joey naar Battle City maakten.
meer...
Nieuwe spellen van 999 Games Nieuwe spellen van 999 Games oktober 2016
De stapelgekke kamelenrace gaat verder in Camel Up Cards. Met jouw kennis van de kamelen en een beetje geluk kun je veel geld verdienen aan deze race.

Naast de speelmatten van de actie, zijn er nog meer Speelmatten voor De Kolonisten van Catan verschenen.

Voor de vernieuwde Carcassonne zijn de uitbreidingen Kathedralen & Herbergen, Kooplieden & Bouwmeesters en De Draak, de Fee & de Jonkvrouw verschenen.

Maak jouw Dominion collectie compleet met de Prins mini-uitbreiding.

Verzamel zo groot mogelijke setjes dieren in De Ark Is Vol, maar pas op dat een zekere Noach niet de paartjes claimt!

Vrijdag is teruggekeerd op zijn eiland.

De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact is een luxe kartonnen versie van het populaire kaartspel De Weerwolven van Wakkerdam die alles bevat wat er uitgebracht is voor het spel.

In Qwirkle Cubes speel je het leuke familiespel Qwirkle, maar dan met dobbelstenen in plaats van tegels. Je hebt wat geluk nodig, maar je hebt ook meer keuze.
meer...
Blauw bloed zal vloeien! Blauw bloed zal vloeien! oktober 2016
Kun jij in Royals jouw nobele huis aan de macht krijgen? Dat gaat namelijk zeker niet zonder slag of stoot in het 17-eeuwse Europa!
meer...
Fantasy Flight LCG Update Fantasy Flight LCG Update oktober 2016
Bij Android: Netrunner is de Flashpoint Cycle uitgebreid met Escalation.

De War of the Five Kings cycle van A Game of Thrones 2nd Edition is uitgebreid met het chapter pack For Family Honor.

Bij Lord of the Rings is de Dream-chaser cycle uitgebreid met The Drowned Ruins. Daarnaast hebben we ons assortiment van Nightmare Decks uitgebreid met The Lost Realm, The Wastes of Eriador, Across the Ettenmoors en Escape from Mount Gram.

De Death World cycle van Warhammer 40K is uitgebreid met Against the Great Enemy en The Warp Unleashed.

Wil je jouw favoriete LCG in stijl spelen? Kijk dan eens naar ons assortiment van speelmatten.
meer...
LaQ assortiment verder uitgebreid! LaQ assortiment verder uitgebreid! oktober 2016
We hebben nu ook de Insect World en de Hamacron Constructor reeksen van LaQ aan ons assortiment toegevoegd. Laat het ons zeker weten als jij bouwdozen uit andere reeksen zoekt door contact met ons op te nemen!
meer...
Nieuwe titels van White Goblin Games Nieuwe titels van White Goblin Games oktober 2016
In de wereld van de Vikingen kun je aan de slag als handelaar, jager of plunderaar, mits je maar elke keer bijdraagt aan het feest ter ere van Odin.

Probeer je zover mogelijk over de gekleurde levenspaden te verplaatsen Keltis. Deze nieuwe versie bevat direct de uitbreiding 'Nieuwe Wegen' die het spel nog uitdagender maken.

De handelaren van Istanbul hebben een nieuwe bron van inkomsten gevonden door brieven te bezorgen bij de winkeleigenaren. Kun jij hier ook een slaatje uit slaan in de Brieven & Zegels uitbreiding?

Voor Imperial Settlers zijn de mini uitbreidingen Expeditietegels en Barnsteenroute te bestellen.

Codenames: Pictures kent hetzelfde spelprincipe als zijn illustere voorganger, maar ditmaal moet je jouw agenten zien te vinden op basis van plaatjes in plaats van hun codenamen.

De Ubongo reeks is uitgebreid met Ubongo: Het Duel en Ubongo: Het Kaartspel.
meer...
Gratis speelmat bij selecte spellen van 999 Games! Gratis speelmat bij selecte spellen van 999 Games! oktober 2016
In oktober ontvang je een gratis speelmat ter waarde van €13,95 bij de aankoop van De Kolonisten van Catan, Camel Up of Qwirkle. Deze speelmatten vervangen het normale bord en fungeren als een nieuw scenario voor de betreffende spellen.
meer...
Pokémon update Pokémon update september 2016
De nieuwe serie Evolutions en de 2016 Fall Tins zijn voor te bestellen op onze website.

De Rayquaza Box, Mythical Pin Box: Victini, Red & Blue Box: Pikachu-EX en Elite Trainer Box: Generations zijn inmiddels uit voorraad leverbaar.
meer...
Navegador heeft de haven bereikt! Navegador heeft de haven bereikt! september 2016
Verken in Navegador de wereldzeeën, sticht koloniën en bedrijf lucratieve handel op de markt om de geschiedenisboeken in te gaan.

Daarnaast zijn De Alchemist Imperial 2030 weer in het Nederlands verkrijgbaar.
meer...
Creëer kunst uit rommel! Creëer kunst uit rommel! september 2016
Heb jij het brein van een kunstenaar en de vaste handen van een chirurg? Dan is Junk Art het spel dat je zoekt. De regels zijn elk spel weer anders en daarmee kun je jouw tegenstanders steeds op een andere wijze voor het blok zetten.
meer...
Kaladesh nu voor te bestellen! Kaladesh nu voor te bestellen! september 2016
Kaladesh is de nieuwste Magic serie en beleeft vrijdag 30 september zijn release! Alle producten van deze serie staan nu op de website en kunnen voorbesteld worden zodat we het meteen op de releasedatum kunnen versturen.
meer...
Extra honkbal teams zorgen voor nieuwe hoogtepunten! Extra honkbal teams zorgen voor nieuwe hoogtepunten! september 2016
Welk nieuw team stel jij op in Baseball Highlights 2045?
meer...
Russische en Britse tanks rukken op! Russische en Britse tanks rukken op! september 2016
De Russische en Britse uitbreidingen voor Tanks: Panther vs Sherman zijn nu ook verkrijgbaar. Stel jouw eigen eenheid samen met de krachtigste tanks uit de 2e Wereldoorlog!
meer...
Veel nieuwe Ultimate Guard accessoires! Veel nieuwe Ultimate Guard accessoires! september 2016
Van Ultimate Guard zijn veel nieuwe deckboxen, opbergmappen en playmats aan ons assortiment toegevoegd. Kijk snel welke van deze kwalitatief hoogwaardige producten jij kunt gebruiken om jouw kaarten mee op te bergen.
meer...
De poorten zijn geopend! De poorten zijn geopend! september 2016
In Pandemic: Reign of Cthulhu dreigen mysterieuze wezens uit hun kosmische gevangenissen te breken en onze wereld te betreden. Kan jouw team van onderzoekers elke poort tijdig sluiten voordat de wereld in een chaos verandert?
meer...
Het fluitsignaal is gegeven! Het fluitsignaal is gegeven! september 2016
Ticket to Ride: Rails & Sails is vanaf nu verkrijgbaar! In deze speciale versie van Ticket to Ride reis je niet alleen per trein, maar ook per boot om de hele wereld te ontdekken.
meer...
Rivals of the Pharaoh vanaf nu verkrijgbaar! Rivals of the Pharaoh vanaf nu verkrijgbaar! september 2016
De boosters en boosterboxen van Rivals of the Pharaoh zijn vanaf nu verkrijgbaar.
meer...
Kun jij jouw mede-spionnen vinden? Kun jij jouw mede-spionnen vinden? september 2016
De zeer succesvolle Codenames reeks is uitgebreid met Codenames Pictures en Codenames: Deep Undercover. Bij Codenames Pictures krijg je tijdelijk een gratis promo, dus wees er snel bij!
meer...
Assortiment uitgebreid met Mayday hoesjes! Assortiment uitgebreid met Mayday hoesjes! september 2016
We hebben veel nieuwe soorten Mayday hoesjes aan ons assortiment toegevoegd. Hierdoor kun je de kaarten van nog meer verschillende spellen beschermen!
meer...
Yugi's Legendary Decks zijn weer verkrijgbaar! Yugi's Legendary Decks zijn weer verkrijgbaar! september 2016
Yugi's Legendary Decks bevat drie krachtige decks van Yugi en een setje van speciale verzamelkaarten. Deze populaire set was oorspronkelijk al snel uitverkocht, maar hij is nu weer verkrijgbaar!
meer...
Guildhall is nu fantasievoller dan ooit! Guildhall is nu fantasievoller dan ooit! september 2016
Snak je naar avontuur, of vind je het leuk om schatten te verzamelen? Vorm een groep avonturiers om je te helpen en trek er op uit in Guildhall Fantasy.
meer...
Ga jij settelen of op reis? Ga jij settelen of op reis? september 2016
Hijs de zeilen en ontdek een fantasievolle archipel met levendige steden, zeemonsters, piraten en schatten in Islebound.

Heb je geen zeebenen? Gelukkig is Above and Below weer binnengekomen.
meer...
Duik de diepte in! Duik de diepte in! september 2016
In Scuba vind je tijdens jouw duik de meest fantastische zeedieren, koralen of zelfs schatten! Maar, pas op dat je niet jouw masker verliest, gebeten wordt door een octopus of verdwaald in het stof dat de andere duikers veroorzaken.
meer...
Reis nog dieper in de mistlanden van Descent Reis nog dieper in de mistlanden van Descent september 2016
The Chains that Rust is de nieuwste uitbreiding voor Descent en gaat verder waar Mists of Bilehall ophield.
meer...
De 2016 Mega Tins zijn binnen! De 2016 Mega Tins zijn binnen! september 2016
Beide 2016 Mega Tins zijn binnen. Je kunt ze los bestellen, maar ze zijn ook als voordelige set verkrijgbaar.
meer...

magic, bordspellen, poker, bordspel, cards, mtg, kopen, goedkoop, boosters, dobbelstenen, yu-gi-oh, spellen, adndAlle prijzen zijn incl. BTW en onder voorbehoud. Afbeeldingen en specificaties kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Op al onze leveringen zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.

Summoner Index Page